ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο ταξίαρχος ε.α. Ευστάθιος Ευσταθίου

απεβίωσε-ο-ταξίαρχος-ε-α-ευστάθιος-ευσ-318119

Ηταν πατέρας του γνωστού ουρολόγου του Βόλου, Κων. Ευσταθίου και ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών γραμματέας της Ενωσης Αποστράτων Αστυνομικών Μαγνησίας.

Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Ευστάθιος Ευσταθίου.

Ο 85χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική στον Βόλο μετά από ανακοπή. Μέχρι και τα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν γερός και δυνατός και με διαύγεια πνεύματος.

Καταγόταν από το Αχλάδι Φθιώτιδας. Στον Βόλο ζούσε με την οικογένειά του εδώ και 25 χρόνια, από τότε που κατατάχθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και έφτιαξε μία πολύ όμορφη οικογένεια με τη Μαρία Ντόντου διευθύντρια του α’ κρατικού παιδικού σταθμού Βόλου, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, τη Σταματία Δανάη εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τη Βάια Δάφνη εκπαιδευτικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον Κωνσταντίνο Ευσταθίου ουρολόγο χειρουργό. Επιπλέον, ευτύχησε να γνωρίσει οχτώ εγγόνια.

Ο Ευστάθιος Ευσταθίου ήταν ιδρυτικό μέλος και επί σειρά ετών γραμματέας της Ενωσης Αποστράτων Αστυνομικών Μαγνησίας. Σε όλα τα χρόνια της ζωής του ήταν εγκάρδιος, κοινωνικός, συναισθηματικός και πάντοτε βοηθούσε τον συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία σε όλους όσοι τον είχαν αγαπήσει και αναγνώριζαν τις ιδιαίτερες αρετές που τον διέκριναν.

Ηταν πολύ καλός σύζυγος και πατέρας, ένας πραγματικά σπουδαίος άνθρωπος, επισήμαναν οικείοι του. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου