ΤΟΠΙΚΑ

Στο Αυτόφωρο 41χρονος για πρόκληση τροχαίου υπό την επήρεια αλκοόλ

στο-αυτόφωρο-41χρονος-για-πρόκληση-τροχ-319796

Ραγδαία αύξηση παρουσιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες οι συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Τροχονόμοι του Τμήματος Τροχαίας Βόλου συνέλαβαν χθες στη 1.10 τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου 41χρονο Γεωργιανό μετά από τροχαίο υλικών ζημιών.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο 41χρονος οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ που αντιστοιχεί στο αίμα με 1,77 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην α’ μέτρηση και 1,68 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση με όριο τα 0,25 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο από το οποίο έλαβε 24ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Στο μεταξύ, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες έγιναν άλλες δύο συλλήψεις για την ίδια κατηγορία. Στις 2.30 τα ξημερώματα συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, καθώς οδηγούσε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ημεδαπής έχοντας καταναλώσει αλκοόλ που αντιστοιχούσε με 1,68 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην α’ μέτρηση και 1,20 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση.

Με λίγη ώρα διαφορά τροχονόμοι συνέλαβαν στο κέντρο του Βόλου και 32χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο του πατέρα της έχοντας καταναλώσει πέραν του επιτρεπόμενου ορίου αλκοόλ, καθώς σε αλκοτέστ προέκυψε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ που αντιστοιχεί στο αίμα με 1,65 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στην α’ μέτρηση και 1,35 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα στη β’ μέτρηση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου