ΤΟΠΙΚΑ

Ανεβάζει ρυθμούς ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

ανεβάζει-ρυθμούς-ο-τοπικός-συριζα-320373

Προγραμματίζεται πολιτική εκδήλωση τον Νοέμβριο

Ανεβαίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι ρυθμοί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τις διαδικασίες, που θα οδηγήσουν στο συνέδριο, που έχει αποφασίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις αρχές της ερχόμενη άνοιξης.

Στην τοπική οργάνωση, σύμφωνα με τον συντονιστή Κώστα Βογιατζή που ρωτήθηκε από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, περιμένουν τις επόμενες μέρες να «κλειδώσει» η έλευση κομματικού στελέχους της Κεντρικής Επιτροπής, ώστε να μιλήσει σε ανοιχτή γενική συνέλευση στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει για την εγγραφή νέων μελών.

Η πολιτική εκδήλωση θα είναι ουσιαστικά η πρώτη μετεκλογικά, που θα καταδειχτεί αν το εγχείρημα της μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να στηριχθεί σε στέρεες βάσεις.

Η τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ πάντως εκφράζει ικανοποίηση για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της ηλεκτρονικής καμπάνιας μέσω της πλατφόρμας isyriza.gr, που μπορούν να εγγραφούν νέα μέλη στο κόμμα, γεγονός που ενθαρρύνει στην προσπάθεια διεύρυνσης του κόμματος.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές κινούνται αυξητικά σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή, ο οποίος ωστόσο δεν ήταν σε θέση να μιλήσει με απόλυτους αριθμούς. «Είναι παράτολμο να αναφερθώ σε συγκεκριμένα νούμερα, διότι οι λίστες που παραλαμβάνουμε κάθε εβδομάδα συμπεριλαμβάνουν εκτός από εκείνους που για πρώτη φορά εκδηλώνουν το ενδιαφέρον να γίνουν μέλη μας και πρόσωπα που ήδη έχουν ενταχθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μία διαδικασία σε εξέλιξη για τον διαχωρισμό παλιών και νέων μελών» πρόσθεσε ο συντονιστής της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής.

Πάντως η Νομαρχιακή Μαγνησίας αριθμεί 400 εγγεγραμμένα μέλη τοπικά. Από τις εκλογές του Ιουλίου μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου που ξεκίνησε η καμπάνια σ’ όλη την επικράτεια μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στον Νομό είχαν γίνει 100.

«Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής. Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες», υπογράμμισε ακόμη ο κ. Βογιατζής εκτιμώντας πως η υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr και το «όργωμα» της επικράτειας από τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη πρώτης γραμμής θα συμβάλλουν στη διεύρυνση του κόμματος.

Η ηλεκτρονική καμπάνια εγγραφών θα ολοκληρωθεί τέλος Δεκεμβρίου.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου