ΤΟΠΙΚΑ

Ρεκόρ επισκεπτών το τριήμερο στη Μαγνησία

ρεκόρ-επισκεπτών-το-τριήμερο-στη-μαγν-321579

Εξήντα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ σε μία μόνο μέρα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Αριθμούς ρεκόρ αγγίζουν οι αφίξεις του τριημέρου στη Μαγνησία, καθώς υπολογίζεται ότι σε μία μόνο μέρα, προχθές, περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες επέστρεψαν στη βάση τους. Για την εξυπηρέτηση του κύματος των επισκεπτών του τριημέρου, που δεν είχε προηγούμενο, δρομολογήθηκαν σαράντα επιπλέον δρομολόγια προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε μια μόλις μέρα, πέραν των είκοσι, συνολικά, τακτικών, γεγονός που αποδεικνύει ότι η Μαγνησία αποτέλεσε για μια ακόμη φορά δημοφιλή προορισμό διακοπών στο πλαίσιο της 28ης Οκτωβρίου.

Απαντες βρέθηκαν επί ποδός για την κάλυψη της αυξημένης κίνησης, με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας Δημήτρη Κολυνδρίνη να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η φετινή κίνηση που σημειώθηκε στο πλαίσιο της εθνικής επετείου ήταν σαφώς αυξημένη σε σύγκριση με τα δεδομένα παλαιότερων ετών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σημειώθηκε αυξημένη κίνηση και στον άξονα προς Πήλιο, με τις διαδρομές προς Πορταριά – Μακρινίτσα και Βυζίτσα – Μηλιές να συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό επιβατών. Επιπλέον δρομολόγια προστέθηκαν, ειδικά για την περίσταση, και στις δύο διαδρομές, με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ να υπογραμμίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι οι εκδρομείς, πέραν των φοιτητών, είναι οικογένειες, αλλά και Βολιώτες που εργάζονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών κινήθηκε και προς άλλους προορισμούς, μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης ανάπαυλας αναψυχής, που είχε σαν σύμμαχο τον καλό καιρό. H συνεχής ροή αφίξεων και αναχωρήσεων αύξησε κατακόρυφα την κίνηση στην περιοχή, που βρέθηκε ανάμεσα στις πιο πολυσύχναστες του τριημέρου.

Ικανοποιημένοι δηλώνουν, ταυτόχρονα, οι ξενοδόχοι, που είδαν τα καταλύματά τους να γεμίζουν, με τον πρόεδρο της τοπικής Ενωσης Γιώργο Ζαφείρη να κάνει λόγο για «τονωτική ένεση για τους ξενοδόχους». Μετά την παρέλευση του τριημέρου οι επαγγελματίες επέστρεψαν στη συνήθη καθημερινότητά τους με τον πρόεδρο των ξενοδόχων να υπενθυμίζει ότι το τριήμερο σε συνδυασμό με τον καλό καιρό τόνωσε, έστω προσωρινά, τα ταμεία τους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου