ΤΟΠΙΚΑ

Το Λιμενικό Σώμα τίμησε κληρικό της Μητρόπολης Δημητριάδος

το-λιμενικό-σώμα-τίμησε-κληρικό-της-μη-324679

Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ.-Ε.Α.) τίμησε τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεόδωρο Β. Μπατάκα, Εφημέριο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου και πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εικοσαετή -και πλέον- διακονία του (1998-2019) στις τοπικές υπηρεσίες του Λ.Σ.-Ε.Α.(4η Περιφερειακή Διοίκηση του Λ.Σ.-Ε.Α., Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου και τμήμα Ειδικών Αποστολών του Λ.Σ.-Ε.Α.) ως πνευματικού συμπαραστάτη των εργαζομένων σ’ αυτές.

Στη σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στον Πειραιά, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο Αρχηγός του Λ.Σ. και Ε.Α., Αντιναύαρχος κ. Θεόδωρος Κλιάρης, επέδωσε στον τιμώμενο κληρικό της Ι. Μ. Δημητριάδος τον θυρεό του Λ.Σ.-Ε.Α., εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του Λ.Σ. προς την τοπική Εκκλησία, για το ενδιαφέρον και τη στήριξη που παρέχει στους άνδρες και τις γυναίκες του Λ.Σ.

Ο π. Θεόδωρος, ευχαρίστησε τον Αρχηγό για την τιμή και την αγάπη προς το πρόσωπό του, υποσχόμενος πως θα συνεχίσει τη διακονία που του ανέθεσε η τοπική Εκκλησία, δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με ζήλο και αγάπη για όλους τους ένστολους του Λ.Σ.

Τον π. Θεόδωρο συνόδευαν οι συνεργάτες του, ο Πλοίαρχος του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α. κ. Κων/νος Γανωτής και ο Πλωτάρχης του Λ.Σ.-Ε.Α. ε.α. κ. Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου