ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο στον Βόλο

εντυπωσιακό-κρουαζιερόπλοιο-στον-βό-325004

Βλέμματα θαυμασμού απέσπασε το «Crystal», που κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι

Κατέπλευσε χθες για πρώτη φορά στο λιμάνι του Βόλου το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο «Crystal» της «Celestyal Cruises», το οποίο πραγματοποιεί επταήμερη κρουαζιέρα στο «Εκλεκτό Αιγαίο», προτρέποντας τους Βολιώτες να συμμετάσχουν στο ταξίδι της 22ας Νοεμβρίου, που έχει ως σημείο εκκίνησης την περιοχή.

Η πλωτή πολιτεία άνοιξε τις πύλες της στο κοινό και υποδέχθηκε χθες δεκάδες τουριστικούς πράκτορες, οι οποίοι περιηγήθηκαν στους χώρους, στο πλαίσιο μιας πρώτης γνωριμίας και ενόψει του ειδικού ταξιδιού που έχει ως αφετηρία του λιμάνι του Βόλου.

Οι πολυτελείς προδιαγραφές του κρουαζιερόπλοιου κόβουν, κυριολεκτικά, την ανάσα, με τις εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, τις καλαίσθητες καμπίνες, τους χώρους εστίασης και αναψυχής να αποσπούν βλέμματα θαυμασμού.

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της παραμονής του κρουαζιερόπλοιου στον Βόλο, οι 875 επιβάτες, Αμερικανοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Αυστραλοί και άλλων εθνικοτήτων τουρίστες, πραγματοποίησαν εκδρομές στα Μετέωρα και το Πήλιο, με τη συντριπτική πλειονότητα να επιλέγει την ελεύθερη περιήγηση στην πόλη.

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η τουριστική πράκτορας Θέκλα Καμμένου ανέφερε ότι ανοίγουν νέες προοπτικές στον τομέα της κρουαζιέρας με αφετηρία τον Βόλο, για να προσθέσει ότι εκδηλώνεται έντονο ενδιαφέρον από δεκάδες Βολιώτες οι οποίοι επιθυμούν να κλείσουν θέσεις για το ταξίδι, με το ίδιο κρουαζιερόπλοιο, που έχει ως σημείο επιβίβασης τον Βόλο στις 22 Νοεμβρίου και επιστροφή στο λιμάνι στις 29 Νοεμβρίου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αφίξεων, στη διάρκεια του Νοεμβρίου το κρουαζιερόπλοιο θα προσεγγίζει κάθε Παρασκευή το λιμάνι του Βόλου. Στη συνέχεια επιστρέφει με τέσσερις αφίξεις τον Απρίλιο και έπεται νέος κύκλος τον προσεχή Σεπτέμβριο.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου