Κρέμασαν πανό κατά της άφιξης του αμερικανικού πλοίου στο λιμάνι του Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-25, 15:26:46
Κρέμασαν πανό κατά της άφιξης του αμερικανικού πλοίου στο λιμάνι του Βόλου

Με ένα μεγάλο πανό που κρέμασαν στο κτίριο «Παπαστράτου» του παραλιακού συγκροτήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν τους Βολιώτες να εκφράσουν την κάθετη αντίθεσή τους στην άφιξη του αμερικανικού πλοίου “EDURANCE” στο λιμάνι του Βόλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή τους «Να μην επιτρέψουν να μετατραπεί ο Βόλος και η γύρω περιοχή σε δολοφονικό ορμητήριο πολέμου. Να μην γίνει  η περιοχή μας «μαγνήτης» επιθέσεων και ο λαός του Βόλου, της Μαγνησίας και της Λάρισας στόχος από τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστικών οργανισμών, που μαίνονται στην περιοχή μας για τη μοιρασιά της λείας στην ενέργεια και στους δρόμους μεταφοράς. Ανταγωνισμούς από τους οποίους οι μόνοι που κερδίζουν είναι εκείνα τα τμήματα του κεφαλαίου που θα επωφεληθούν από τις ενεργειακές και άλλες συμπράξεις.

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία να δυναμώσουν τον αγώνα ενάντια στα αμερικανοΝατοϊκά σχέδια και στην ελληνική εμπλοκή. Να ξεσηκωθούν ενάντια στην παρουσία των αμερικανικών στρατευμάτων. Να εκφράσουν με κάθε τρόπο μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς την εναντίωσή τους και να δώσουν μαχητικό αγώνα για:

  • Να καταγγελθεί η ελληνοαμερικανική «Συμφωνία Αμοιβαίας Συνεργασίας»
  • Να κλείσουν οι αμερικανοΝατοϊκές Βάσεις στην περιοχή μας και σε όλη τη χώρα
  • Καμιά συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε αποστολές στο εξωτερικό
  • Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε.
  • Αλληλεγγύη στο συριακό λαό».
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
1
=