ΤΟΠΙΚΑ

Η πιο… γλυκιά διάκριση για το βολιώτικο «Γλυκό Στύλλας»

η-πιο-γλυκιά-διάκριση-για-το-βολιώτι-327193

Στα δέκα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας το βολιώτικο «Γλυκό Στύλλας»

Την πιο γλυκιά διάκριση απέσπασε το βολιώτικο ζαχαροπλαστείο με την επωνυμία «Γλυκό Στύλλας», το οποίο κατατάσσεται στην κορυφαία δεκάδα πανελλαδικά, σύμφωνα με το Best Greek Food Awards. Η παραπάνω διάκριση είναι το αποτέλεσμα της πολύ υψηλής βαθμολογίας, που έχει αποσπάσει το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη διάρκεια της χρονιάς, με τους πελάτες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Η παραπάνω διάκριση, που προέρχεται ουσιαστικά από τους ίδιους τους πελάτες, τα σχόλια και τις βαθμολογίες που έχουν συγκεντρωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών της δυνατής ομάδας, που βάζει μεράκι και τέχνη στις πιο γλυκές δημιουργίες.

Ιδιοκτήτες της επιχείρησης είναι δύο αδέλφια, ο Ευστάθιος και ο π. Στέφανος Στύλλας, οι οποίοι μαζί με τους συνεργάτες τους βάζουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας, καταλαμβάνοντας ζηλευτή θέση ανάμεσα στα δέκα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Ελλάδας.

Στο μεταξύ, δεκάδες διάσημοι από όλους τους χώρους έχουν γευτεί τις γλυκές δημιουργίες του ζαχαροπλαστείου, με τα ονόματα της Μαρίας Μπεκατώρου, του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Δημήτρη Σταρόβα, που πραγματοποίησαν τηλεοπτικό αφιέρωμα, ηθοποιών, τραγουδιστών και σεφ να καταγράφονται στους φαν.

«Η συγκεκριμένη διάκριση είναι επιβράβευση των κόπων μας. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για υψηλή ποιότητα, που πιστεύουμε ότι προσφέρουμε. Οταν σε επιβραβεύουν, από το πιο μικρό παιδάκι, μέχρι τον μεγαλύτερο, σου δίνει ώθηση» υπογραμμίζουν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Η μεγάλη διάκριση κοινοποιήθηκε μέσω του Facebook της επιχείρησης, με τους αποδέκτες να ευχαριστούν το κοινό για το πιστοποιητικό διάκρισης που τους απονέμεται.

«Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτό που ήδη υπάρχει, υψηλή ποιότητα και καλό κλίμα στον χώρο εργασίας, με τους συναδέλφους μας να αποτελούμε μια δυνατή και χαρούμενη ομάδα» τονίζoυν οι ιδιοκτήτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου