ΤΟΠΙΚΑ

Λιμάνι κρουαζιέρας για πρώτη φορά ο Βόλος

λιμάνι-κρουαζιέρας-για-πρώτη-φορά-ο-βό-327306

Επιβίβαση στις 22 Νοεμβρίου στο πολυτελές «Crystal» για ταξίδι υψηλών προδιαγραφών στο Αιγαίο

Λιμάνι αφετηρίας κρουαζιέρας καθίσταται για πρώτη φορά ο Βόλος, καθώς όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν το «εκλεκτό Αιγαίο» θα έχουν τη δυνατότητα να επιβιβαστούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της «Celestyal Cruises», για να συμμετάσχουν σε ονειρεμένο ταξίδι.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Συγκεκριμένα η εταιρεία κρουαζιέρας «Celestyal Cruises» παραχωρεί καμπίνες στο κρουαζιερόπλοιο «Crystal», που θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου την προαναφερθείσα ημερομηνία, επιβιβάζοντας όσους Βολιώτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επταήμερη κρουαζιέρα «εκλεκτό Αιγαίο».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, που έχει ως απώτερο στόχο να εντάξει το λιμάνι του Βόλου ανάμεσα στους σταθμούς αναχώρησης της ερχόμενης τουριστικής περιόδου, αποτελεί μεγάλο πρώτο βήμα για την εξέλιξη της κρουαζιέρας, σε συνάρτηση με την ανάπτυξη του Βόλου και της Μαγνησίας.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει από το λιμάνι του Βόλου την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ., με προορισμό το Ηράκλειο και στη συνέχεια στη Σαντορίνη, τη Μύκονο, τον Πειραιά, την Κωνσταντινούπολη και το Τσανάκαλε, με επιστροφή στον Βόλο, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στις 7 π.μ.

Στο μεταξύ, το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο της «Celestyal Cruises» θα πραγματοποιήσει τον πρώτο κατάπλου στο λιμάνι του Βόλου μεθαύριο Παρασκευή και θα προσεγγίζει την περιοχή κάθε Παρασκευή μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, σε πρώτη φάση, ενώ έπονται προσεγγίσεις τον Απρίλιο, αλλά και το προσεχές φθινόπωρο.

«Οι Βολιώτες θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να επιβιβαστούν από το λιμάνι του Βόλου στο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο θα επιστρέψει στον Βόλο στις 29 Νοεμβρίου μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η τουριστική πράκτορας Θέκλα Καμμένου, στην οποία ανήκει η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Παράλληλα η κ. Καμμένου υπογραμμίζει ότι εκδηλώνεται πολύ έντονο ενδιαφέρον από τους Βολιώτες να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα, επιβιβαζόμενοι για πρώτη φορά από το λιμάνι του Βόλου.

Η γνωστή τουριστική πράκτορας κάνει λόγο για πολύ σημαντικό βήμα, το οποίο ήταν επιδίωξη και επιθυμία τόσο της ίδιας, όσο και των τουριστικών πρακτόρων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι Βολιώτες επιβάτες και ταυτόχρονα να αποβεί προς όφελος της περιοχής. Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τοπικά τουριστικά γραφεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου