ΤΟΠΙΚΑ

Με άλλο “αέρα” ο Ολυμπιακός στην Κατερίνη θα περιμένει το “δώρο”… από την Αρτα

με-άλλο-αέρα-ο-ολυμπιακός-στην-κατε-851206

Με άλλον αέρα αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή στο γήπεδο “Ι. Καλιανίδης” του Εθνικού Κατερίνης. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν αρκετές αλλαγές στην σύνθεση τους, ειδικά στην άμυνα, εκεί που αναμένεται ολική αλλαγή. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν περιμένοντας παράλληλα την ίδια ώρα κάποιο δώρο από την Άρτα που υποδέχεται τον Πιερικό. Για να επιτευχθεί όμως η απευθείας άνοδο στην Β Εθνική οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν και αυτοί την νίκη με την σειρά τους.

Ευχάριστες μνήμες
Ευχάριστες μνήμες ξυπνάει στο μυαλό του Κώστα Σταματίου η ομάδα του Εθνικού Κατερίνης. Ο Αλμυριώτης τεχνικός κάθισε για πρώτη φορά στον ερυθρόλευκο πάγκο για την φετινή χρονιά έχοντας απέναντι στον ρόλο του αντιπάλου την ομάδα του Εθνικού Κατερίνης. Συγκεκριμένα στις 10/01 οι ερυθρόλευκοι είχαν υποδεχθεί την ομάδα της Κατερίνης και πήραν μια πανηγυρική νίκη με 3-0. Πρόσωπο του αγώνα τότε ήταν ο Βαγγέλης Διαμάντης, ο οποίος πήρε φανέλα βασικού για πρώτη φορά φέτος, σημείωσε δύο τέρματα και αποθεώθηκε, ενώ παραχωρούσε την θέση του στον Κόκκα. Από την κυριακάτικη αναμέτρηση θα λείψει όμως ο 22χρονος επιθετικός, αφού ως γνωστόν είναι τραυματίας από το εντός έδρας νικηφόρο ντέρμπι με τον Πιερικό. Για τον Κώστα Σταματίου και την ομάδα του Ολυμπιακού αυτή δεν είναι η μόνη απουσία, αφού λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει και ο Τόνι Χατζής που θα μείνει επίσης εκτός αποστολής. Εκτός από τα προβλήματα όμως των τραυματιών πρόβλημα υπάρχει και με τις κάρτες για τους ερυθρόλευκους, αφού ο Βασίλης Φλώρος θα απουσιάσει έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Από εκεί και πέρα
οι αλλαγές στην άμυνα αναμένεται να είναι ακόμη τρεις, αφού οι βασικοί Άκης Πέτρου, Ευθύμης Αγγελόπουλος και Γιάννης Σαρρής βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών και όπως φαίνεται η τετράδα της άμυνας θα έχει άλλη σύνθεση, έτσι ώστε κάποιος από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές να μην κιτρινιστεί και μείνει εκτός ενός επικείμενου αγώνα μπαράζ.

Ο Ν. Χαραλαμπίδης σφυρίζει στην Κατερίνη
Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης ορίσθηκε χθες να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης στην Κατερίνη.
Τον ρόλο των βοηθών θα αναλάβουν οι Ι. Σταμάτογλου και Δ. Κουζινόπουλος προερχόμενοι από τον ΣΔΠ της Καβάλας. Από την Καβάλα προέρχεται και ο τέταρτος διαιτητής Δ. Κωνσταντινίδης.
Να σημειωθεί πως ο κ. Χαραλαμπίδης έχει διευθύνει φέτος ακόμη δύο αγώνες της Γ Εθνικής όταν ο ΠΑΟΝΕ υποδέχθηκε και ηττήθηκε από την Θράκη με 0-1, αλλά και όταν ο Πιερικός επιβλήθηκε με 1-0 του Θερμαϊκού. Έχει όμως ξανασφυρίξει αγώνα των ερυθρόλευκων, όταν η ομάδα του Ολυμπιακού στις 15/05/05 φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο Αθηνών του οποίου και επιβλήθηκε με
0-3 χάρη σε δύο τέρματα του Σωκράτη Μπουντούρη και ένα του Γιώργου Σαιτιώτη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου