ΤΟΠΙΚΑ

Στο Νοσοκομείο Βόλου αγρότης που καταπλακώθηκε από τρακτέρ

στο-νοσοκομείο-βόλου-αγρότης-που-κατα-327999

Εχασε τον έλεγχο του τρακτέρ, που οδηγούσε σε παράδρομο της εθνικής κοντά στον κόμβο Βρύναινας, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του και το όχημα να ανατραπεί.

Από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά χθες αγρότης ηλικίας 79 ετών. Γύρω στις 4.30 το απόγευμα ο αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ. Διερχόμενος που τον αντιλήφθηκε είδε το τρακτέρ να ακινητοποιείται με τις τέσσερις ρόδες στον αέρα.

Παρ’ όλα αυτά, ο 79χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Αν και είχε καταπλακωθεί από το όχημα, τραυματίστηκε μόνο στο πόδι.

Αμεσα κλήθηκε για συνδρομή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα. Πυροσβεστικό όχημα σε περιπολία έσπευσε να συνδράμει.

Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον αγρότη από το τρακτέρ με γερανοφόρο όχημα που κινητοποιήθηκε από τη Χαλυβουργία και τον τοποθέτησαν σε φορείο ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού.

Ο ηλικιωμένος αγρότης διακομίστηκε αρχικώς στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, καθώς κρίθηκε σκόπιμη η παροχή τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ηλικιωμένος άνδρας ήταν πραγματικά πολύ τυχερός. Οι πυροσβέστες απαιτήθηκε να επιχειρούν επί μία ώρα προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν.

Το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων διενεργεί προανάκριση για το τι ακριβώς συνέβη. Πάντως, εκτιμάται ότι ο 79χρονος έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ από το βάρος του φορτίου με σίδερα που μετέφερε σε καρότσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν το τρακτέρ ανατράπηκε, η καρότσα συνέχιζε να βρίσκεται στη θέση της κανονικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου