ΤΟΠΙΚΑ

Ερχεται «ο κόσμος των δεινοσαύρων» στον Βόλο

ερχεται-ο-κόσμος-των-δεινοσαύρων-στ-328527

Η πρόταση για το θεματικό πάρκο επικράτησε μεταξύ τριών και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Μετά τη Σοκολατούπολη και την Εποχή των Παγετώνων, φέτος η πλατεία Πανεπιστημίου θα φιλοξενήσει ένα διαφορετικό θεματικό πάρκο για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. «Ο κόσμος των δεινοσαύρων» επικράτησε μεταξύ τριών προτάσεων, που κατατέθηκαν ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και αναμένεται να λειτουργήσει το διάστημα από 28 Νοεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου προσφέροντας σε μικρούς, αλλά και μεγάλους που νιώθουν παιδιά την εμπειρία της γνωριμίας με τα πλάσματα, που κάποτε κυριαρχούσαν στη Γη.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου εγκρίθηκε η εγκατάσταση του θεματικού πάρκου για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μετά από εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.

«Ο κόσμος των δεινοσαύρων» επικράτησε έναντι των προτάσεων για «Το υποδηματοποιείο των ξωτικών» και «Το δάσος των Χριστουγέννων». Η πρόταση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τις εταιρείες Dream Worker Γ. Αβανίδης και ΣΙΑ Ο.Ε., EKSAGON HOLDINGS LTD και EKSAGON GREECE IKE. «Κρίθηκε ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι η καλύτερη λόγω του πρωτότυπου θέματος, που παρουσιάζει εκπαιδευτικό ενδιαφέρον τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες, που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους γιγάντιους δεινόσαυρους, που κυριαρχούσαν στη Γη», σημείωσε ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου Ανδρέας Ζέρβας.

Ο Δήμος Βόλου προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις γιορτές των Χριστουγέννων, που και φέτος αναμένεται να προσελκύσουν χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει με προσκεκλημένα αστέρια τη Δέσποινα Βανδή και τις Μέλισσες σε φαντασμαγορική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου.

Ηδη απλώνεται ο μπλε ουρανός πάνω από την πόλη από συνεργεία ηλεκτροφωτισμού, τοποθετούνται λαμπιόνια στα δέντρα και ανθοστήλες στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμο και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου