ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική φάση επιλογής ο νέος διοικητής του Νοσοκομείο Βόλου

στην-τελική-φάση-επιλογής-ο-νέος-διοικ-328570

Στην τελική φάση επιλογής για τον νέο διοικητή του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου βρίσκεται η Επιτροπή Αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας, όπως σημείωναν χθες έγκυρες πηγές στον ΤΑΧΥΡΟΜΟ. Για τη συγκεκριμένη θέση έχουν υποβάλει αίτηση και θα τεθούν υπό αξιολόγηση οι Κώστας Καραμπάτσας, Ελενα Αντωνοπούλου, Μίνα Καλογήρου, Γιώργος Σπηλιόπουλος, Βασίλης Παπαδρόσος, Χρήστος Ζιάμας, Κων. Κόκκαλης, Χρ. Σταθόπουλος. Επίσης τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για οικονομολόγο, που κατάγεται από τον Βόλο, αλλά δραστηριοποιείται στην Αθήνα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την περασμένη Πέμπτη έχει ξεκινήσει το ξεκαθάρισμα των βιογραφικών και των αιτήσεων, που εστάλησαν στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια, προκειμένου αρχικά να εξαιρεθούν όσοι υποψήφιοι δεν πληρούν τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης, που θέτει η προκήρυξη.

Με βάση τις οδηγίες που έχουν δοθεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, η επιλογή όλων των διοικητών θα πρέπει να γίνει γρήγορα, ώστε τα νέα πρόσωπα να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα, καθώς μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι αναφορές για προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΣΥ.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου