ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επιστροφή Πανόπουλου στη Νίκη

επιστροφή-πανόπουλου-στη-νίκη-328938

Μετά την ήττα από τον Ιάλυσο στη Ρόδο την περασμένη Κυριακή το κλίμα στο στρατόπεδο της Νίκης Βόλου δεν θα μπορούσε να είναι ευχάριστο, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να προχωρά σε αλλαγές, θέλοντας να αποδείξει πως είναι παρούσα και πως το… παιχνίδι δεν έχει χαθεί.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι που μετά από 4 παιχνίδια μετράνε μόλις 4 βαθμούς, ξεκίνησαν τις αλλαγές… από τη θέση του γενικού αρχηγού, ανακοινώνοντας χθες την επιστροφή του Βασίλη Πανόπουλου στα κυανόλευκα, ο οποίος φόρεσε την φανέλα της ομάδας στη Γ’ Εθνική από το 1993 μέχρι και το 1995 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Γνώστης του ποδοσφαίρου και επί 14 συνεχόμενα χρόνια στον πάγκο του Μαγνησιακού, ο Πανόπουλος ήταν πέρυσι και προπονητής του Ηρακλή Βόλου και ξεκινά από σήμερα τη δουλειά.

Οι κυανόλευκοι ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας με τον Τέλη Καϊμπαλίδη, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες που προσέφερε, κάνοντας γνωστό πως αντικαταστάτης του θα είναι ο Βασίλης Πανόπουλος, μια αλλαγή που δεν φαίνεται να είναι η μόνη όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, που ψάχνει ακόμη τα πατήματά της στο πρωτάθλημα της Football League. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Τέλη Καϊμπαλίδη. Η Νίκη Βόλου ευχαριστεί τον κ. Καϊμπαλίδη για τις υπηρεσίες του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην πορεία της ζωής του.

Παράλληλα, γνωστοποιείται πως νέος γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου θα είναι ο Βασίλης Πανόπουλος. Ο κ. Πανόπουλος είναι 51 ετών, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε, ως επαγγελματίας, σε Αρη Θεσσαλονίκης, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου κι Αγροτικό Αστέρα. Στη συνέχεια, ως προπονητής, έκατσε στον πάγκο του Μαγνησιακού για 14 συναπτά έτη, ενώ πέρασε κι από τον Ηρακλή Βόλου. Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εύχεται στον Βασίλη Πανόπουλο καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Νίκη Βόλου 1924 – Γιατί… Νίκη είσαι».

Κυριακή στις 3 μ.μ. με Αιγάλεω

Ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι περιμένει τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή, μιας και για την 5η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί από το Αιγάλεω. Οι κυανόλευκοι επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό. Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE έχει ως εξής:

Σάββατο 26/10 (15:00)

Δημοτικό Στάδιο Βέροιας:

Ν.Π.Σ. Βέροια-Ενωση Ασπροπύργου

Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων:

ΑΟ Τρίκαλα-ΑΟ Καβάλα 1965, ΕΡΤ3

Κυριακή 27/10 (14.00)

Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου:

Ολυμπιακός Βόλου1937-ΟΦ Ιεράπετρας 1970

Κυριακή 27/10 (15.00)

Δημοτικό Στάδιο «Στ. Μαυροθαλασσίτης»:

Αιγάλεω ΑΟ 1931-Νίκη Βόλου 1924

Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Νίκαιας:

ΑΟ Ιωνικός 1965-ΓΑΣ Ιάλυσος

Δημοτικό Στάδιο «Ο Διαγόρας» Ρόδου:

Γ.Σ Διαγόρας 1905-Καλαμάτα Π.Σ., ΕΡΤ3

Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας:

Θεσπρωτός 2019-ΠΟ Τρίγλιας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου