ΤΟΠΙΚΑ

Οι αστυνομικοί της Μαγνησίας δίπλα στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου»

οι-αστυνομικοί-της-μαγνησίας-δίπλα-στ-329663

Το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με προμετωπίδα τις διαχρονικές ανθρώπινες αξίες που πρεσβεύει και υπηρετεί το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα αλληλεγγύης και προσφοράς της τοπικής κοινωνίας, επέδειξε για μια ακόμη φορά το ανθρωποκεντρικό του πρόσωπο.

Σήμερα το μεσημέρι, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Καραΐσκος, Διοικητές και Υποδιοικητές των Υπηρεσιών, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό, πραγματοποίησαν προγραμματισμένη επίσκεψη στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου», στο Διμήνι Βόλου, όπου φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια ίων εορταστικών εκδηλώσεων προς τιμήν της «Ημέρας της Αστυνομίας», που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Οκτωβρίου, με σκοπό την προσφορά στον Οργανισμό τροφίμων, ειδών καθαρισμού, ειδών ένδυσης και υπόδησης, κλινοσκεπασμάτων και βιβλίων, τα οποία προορίζονται να αποτελέσουν ένα μικρό βοήθημα στο τεράστιο έργο που προσφέρουν καθημερινά εθελοντές, δωρητές και στελέχη του Οργανισμού.

Η ανταπόκριση των αστυνομικών στην κοινωνική αυτή πρωτοβουλία υπήρξε μαζική και αυθόρμητη, πλαισιωμένη από βαθιά συναισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη λιθαράκι στο γενικό πλαίσιο της κοινωνικής και ανθρωπιστικής προσφοράς της Ελληνικής τυνομίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου