ΤΟΠΙΚΑ

Σύγκληση ετήσιας γενικής συνέλευσης Αποφοίτων Παιδοπόλεων

σύγκληση-ετήσιας-γενικής-συνέλευσης-331470

Εκλογοαπολογιστή συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αποφοίτων Παιδοπόλεων την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην Παιδόπολη.

Θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η εκλογή προεδρείου, ο διοικητικός απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, η κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή και μεταξύ άλλων προτάσεις και υποδείξεις για διάφορα θέματα των αποφοίτων.

«Θερμά παρακαλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και όσους φίλους μας θέλουν να εγγραφούν και να συνδράμουν στις προσπάθειές και τους στόχους μας, να προσπαθήσουν να είναι παρόντα την ημέρα αυτή στις εργασίες της 4ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, ώστε να ακουστεί ο απολογισμός του Δ.Σ. και στη συνέχεια να διεξαχθεί μια εποικοδομητική κριτική επί των πεπραγμένων και να κατατεθούν νέες ιδέες και προτάσεις δράσεων», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Προπάντων όμως, παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

«Θυμηθείτε! Ο Σύλλογος δυναμώνει με το ενδιαφέρον όλων μας. Με τις προτάσεις σας. Με την συμμετοχή σας», προτρέπει ακόμη.

Συγκεκριμένα απευθύνοντας πρόσκλησης συμμετοχής ο Σύλλογος αναφέρει: «Σας περιμένουμε όλους για να ανταλλάξουμε δημιουργικές απόψεις για το όμορφο, δημιουργικό, κοινωνικό και αποτελεσματικό εγχείρημα που εδώ και δώδεκα χρόνια έχουμε αναλάβει και με συνέπεια υπηρετούμε.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου , καθώς και με email στα: [email protected][email protected][email protected] [email protected]»

Στη Συνέλευση θα προσφερθούν σε όλα τα μέλη του Συλλόγου και τους φίλους καφές, τσάι, χυμοί και βουτήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου