ΤΟΠΙΚΑ

Ο Ροταριανός Ομιλος «Αργώ» στηρίζει την Κιβωτό του Κόσμου

ο-ροταριανός-ομιλος-αργώ-στηρίζει-τ-333327

Τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βόλου «Αργώ» προσέφεραν τρόφιμα και σχολικά είδη στη δομή

Τρόφιμα και σχολικά είδη προσέφεραν στο παράρτημα της Κιβωτού του Κόσμου στο Διμήνι οι ροταριανοί του ομίλου Βόλου «Αργώ» με τον πρόεδρο Νικόλαo Σερβετά.

Αρωγοί στην προσφορά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτής Μαγνησίας ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου Χριστόφορος Ιγγλέσης, ο ιατρός μικροβιολόγος Στυλιανός Πολύζος. Την προσφορά στήριξαν με σχολικά είδη ο Απόστολος Αγιώτης και με τρόφιμα η επιχείρηση των Κ. Βασιλείου & M. Yankova.

Με ένα γλυκό κέρασμα ευχαρίστησαν τα παιδιά για την προσφορά, αν και «η χαρά των παιδιών και η θερμή υποδοχή του προσωπικού ήταν η καλύτερη ανταμοιβή μας» επισήμαναν οι ροταριανοί του ομίλου Βόλου «Αργώ».

«Η πολύπλευρη οργάνωση της Κιβωτού του Κόσμου δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν στις αγροτικές ασχολίες (κηπουρική και κτηνοτροφία) ταυτόχρονα με το σχολείο δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο» ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο υπεύθυνος ανθρωπιστικών δράσεων του ομίλου, ροταριανός Ιωάννης Μαμούρας, μάλιστα δύο από τα παιδιά της τρίτης λυκείου δήλωσαν την απόφασή τους να φοιτήσουν στη Γεωπονική Σχολή του Βόλου.

Τα μέλη του ροταριανού ομίλου Βόλου «Αργώ» απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό και τους εθελοντές για την άρτια οργάνωση και την αμέριστη στήριξη που δίνουν στα παιδιά. «Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, πρωτίστως οικονομικές, τα έξοδα αρκετά και όλοι κάνουν τις μέγιστες προσπάθειες για να μπορούν αυτά τα παιδιά να ζήσουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία και να μεγαλώσουν με αξίες για να μπορούν μετά την ενηλικίωσή τους να σταθούν όρθιοι στην κοινωνία» υπογραμμίζουν σε σχετική ανακοίνωση.

Ο ροταριανός όμιλος Βόλου «Αργώ» και όλο το ρόταρι πιστό στην ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο συνεχίζει με δράσεις προσφοράς προς την κοινότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου