ΤΟΠΙΚΑ

Στη φυλακή ο 43χρονος για τα 13,5 κιλά χασίς που έκρυβε σε γλάστρα

στη-φυλακή-ο-43χρονος-για-τα-135-κιλά-χασίς-334798

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή

Προφυλακιστέος κρίθηκε χθες με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 43χρονος Αλβανός, που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα σε ευρύτερη περιοχή του Βόλου για κατοχή και διακίνηση κάνναβης βάρους 13,5 κιλών.

Σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου στο σπίτι του και σε χωράφι σε κοντινή περιοχή οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα ναρκωτικά, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε γλάστρα κάτω από πυκνή βλάστηση, ενώ εντόπισαν και το ποσό των 24.780 ευρώ ως προερχόμενο από διακίνηση.

Ο 43χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη και παραπέμφθηκε για απολογία στον ανακριτή, από τον οποίο είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία.

Χθες συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για την απολογία του και μετά το πέρας της οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη παρά το γεγονός ότι δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές με παρόμοιες πράξεις.

Προανακριτικά είχε ισχυριστεί ότι ζει στον Βόλο με την οικογένειά του και ότι είναι σκληρά εργαζόμενος, αρνούμενος ότι είναι ο κάτοχος των ναρκωτικών ουσιών.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου