ΤΟΠΙΚΑ

72χρονη Βολιώτισσα «έσβησε» στον δρόμο μπροστά στα μάτια του γιου της

72χρονη-βολιώτισσα-έσβησε-στον-δρόμο-335419

Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν άντεξε

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ στην εμπορική αγορά του Βόλου, όταν γύρω στις 21.15 ο οδηγός αυτοκινήτου, που μόλις είχε σταματήσει αναζητώντας κάπου να παρκάρει, άρχισε να καλεί σε βοήθεια πανικοβλημένος.

Η μητέρα του, η οποία επέβαινε στο όχημα, ηλικίας 72 χρόνων, είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και είχε καταρρεύσει. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ κόσμος που βρισκόταν στα γειτονικά καφέ έσπευσε προς βοήθεια.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, για περίπου 10 λεπτά δύο γιατροί, ο Κων. Μαραβέγιας βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ και ο Χρήστος Φουρτούνας, προσπάθησαν να κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που παρέλαβε τη γυναίκα και τη διακόμισε στο Νοσοκομείο Βόλου. Στο Τμήμα Επειγόντων ωστόσο που διακομίστηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η άτυχη γυναίκα, παρά τις προσπάθειες, εξέπνευσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αισθάνθηκε δυσφορία στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία. Καθ’ οδόν για να επισκεφτεί ιδιώτη γιατρό στο κέντρο του Βόλου για να υποβληθεί σε εξετάσεις, έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου