ΤΟΠΙΚΑ

«Μαζί για τον Βόλο»: Ευθύνες στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές στον δήμο Βόλου

μαζί-για-τον-βόλο-ευθύνες-στη-ν-ε-του-336093

Πυρά από τη δημοτική κίνηση «Μαζί για τον Βόλο» εναντίον κομματικών παραγόντων

Ευθύνες στην πρώην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του κόμματος για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δήμο Βόλου καταλόγισαν μέλη της δημοτικής κίνησης «Μαζί για τον Βόλο» και υποψήφιοι στο δημοτικό ψηφοδέλτιο και στα ψηφοδέλτια των τοπικών κοινοτήτων, στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεταξουργείο.

«Η δημοτική κίνηση είχε να παλέψει με θεούς και δαίμονες χωρίς να έχει καμία στήριξη από την κυβέρνηση η οποία δεν φρόντισε καν να προβάλλει το έργο που έχει γίνει στον Βόλο, για παράδειγμα μέσω του προγράμματος Φιλόδημος», ανέφερε στον απόηχο της γενικής συνέλευσης ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί για τον Βόλο» Ιάσονας Αποστολάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ψηφοδέλτιο εισέπραξε την αρνητική ψήφο προς την πρώην κυβέρνηση.

Στελέχη της κίνησης έστρεψαν τα πυρά τους και κατά της νομαρχιακής επιτροπής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, που με ανακοίνωσή του και κάνοντας απολογισμό του εκλογικού αποτελέσματος στον Δήμο Βόλου, είχε καταλογίσει ευθέως ευθύνες στον επικεφαλής ότι δεν έπεισε. «Υπήρξαν παράγοντες εκτός αυτοδιοικητικής κίνησης που καθυστέρησαν τις αυτοδιοικητικές διεργασίες», αντέτεινε ο κ. Αποστολάκης μιλώντας για πολύτιμο χρόνο που χάθηκε.

Ο ίδιος μίλησε επίσης για οικονομική αδυναμία της κίνησης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας προεκλογικής μάχης και όταν απέναντι είχε μία δημοτική αρχή «που βρήκε στρωμένο έδαφος από την προηγούμενη δημοτική αρχή για έργα και με το λαϊκισμό της κατάφερε να πείσει τους πολίτες».

«Είχαμε κι εμείς τις δικές μας αδυναμίες να επικοινωνήσουμε τα μηνύματά μας στον κόσμο», έκανε την αυτοκριτική του ο κ. Αποστολάκης εστιάζοντας στην επόμενη ημέρα.

Οπως ανέφερε «το κλίμα είναι αισιόδοξο για την περαιτέρω πορεία της παράταξης». «Θα οργώσουμε τον Βόλο γειτονιά – γειτονιά για να επικοινωνήσουμε τα μηνύματά μας στον κόσμο με στόχο το 2023», περιέγραψε τον τρόπο δράσης της κίνησης το επόμενο χρονικό διάστημα με ορίζοντα τις νέες δημοτικές κάλπες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου