ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για τον θάνατο γνωστού πολιτικού μηχανικού του Βόλου

θλίψη-για-τον-θάνατο-γνωστού-πολιτικο-336866

Θλίψη έχει προκαλέσει στον τεχνικό κόσμο και στην τοπική κοινωνία του Βόλου το άγγελμα του ξαφνικού θανάτου του γνωστού συνταξιούχου πολιτικού μηχανικού Βασίλειου Κατσαρού, σε ηλικία 71 χρόνων.

Ο Βασίλειος Κατσαρός βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στην οδό Ρ. Φεραίου, απέναντι από το γραφείο της Τεχνικής Εταιρείας που διατηρούσε μαζί με τα αδέλφια του. Τον άτυχο 71χρονο είδε πεσμένο πάνω στο τιμόνι του οχήματος, από το παράθυρο του γραφείου του δικηγόρος του Βόλου και φίλος του και έσπευσε να δει τι συμβαίνει, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς, όμως παρά τις προσπάθειες του γιατρού και του πληρώματος του ασθενοφόρου που μετέβησαν άμεσα στο σημείο, ήταν ήδη αργά για τον 71χρονο πολιτικό μηχανικό.

Ο Βασίλειος Κατσαρός είχε έντονη και ιδιαίτερα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον χώρο των οικοδομικών μελετών και των κατασκευών όχι μόνο στην περιοχή του Βόλου, αλλά σε όλη τη Μαγνησία. Μαζί με τα τρία αδέλφια του είχε ιδρύσει την Μελετητική, Συμβουλευτική και Τεχνική Εταιρεία «Β. Κατσαρός Ε.Ε.» η οποία από το 1976 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται σε δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα, με την κατασκευή, μεταξύ άλλων κτιρίων Ξενοδοχείων, Εργοστασίων, αποθηκών, υδραγωγείων, καθώς και πολυκατοικιών, διώροφων συγκροτημάτων «Mεζονέτες» για χρήση κατοικίας.

Ο Βασίλειος Κατσαρός ήταν πατέρας τριών παιδιών. Η κηδεία του έγινε σήμερα Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα, από τον Ναό του νέου Κοιμητηρίου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου