ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη προέδρων της ΟΕΒΕΜ και του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων στην ΑΓΕΤ

επίσκεψη-προέδρων-της-οεβεμ-και-του-συ-337003

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (ΣΕΗ) Ν. Μαγνησίας, στο πλαίσιο της αμφίδρομης ενημέρωσης πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργοστάσιο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Βόλο, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του Προέδρου ΣΕΗ Μαγνησίας κ. Σεραφείμ Μαουσίδη.

Στη συνάντηση με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Εργοστασίου, που έγινε σε καλό κλίμα, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Τρύφων Πλαστάρας, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Μαγνησίας Σεραφείμ Μαουσίδης, ο Ταμίας του ΣΕΗΜ Δημήτριος Απόστολος Κοντογιάννης, ο Διευθυντής του Εργοστασίου Βόλου Μιχάλης Βλάχος και η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Αποστολία Μαλαμούλη. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου Δημήτριος Βασιλείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ενημέρωση με κύριο θέμα τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Βόλο. Συγκεκριμένα, έγινε παρουσίαση της τελικής έκθεσης ελέγχου του Κλιμακίου Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (ΚΕΠΠΕ), από το οποίο –όπως επισημάνθηκε στη συνάντηση- «προκύπτει η πλήρης περιβαλλοντική συμμόρφωση του εργοστασίου και η απαρέγκλιτη τήρηση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ)». Ακολούθησε συζήτηση αναφορικά με τους αυστηρούς ελέγχους που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο για τη διασφάλιση της ποιότητας των εναλλακτικών καυσίμων και οι οποίοι βασίζονται σε ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι της ΟΕΒΕΜ και του ΣΕΗ Μαγνησίας έκαναν συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων της Ένωσης Προσωπικού Τσιμεντοβιομηχανίας Βόλου και παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Σωματείου Νικόλαος Ζυγούρης, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Βαΐτσης και ο Έφορος Μαμουρέλης Βάιος. Συζητήθηκαν προβλήματα των εργαζομένων και τα θέματα σχετικά με τη ρύπανση.

Οι συζητήσεις έκλεισαν με δέσμευση για ανανέωση των συναντήσεων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου