Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου Ηρακλής

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-16, 19:28:25
Ο Δημήτρης Δήμου, γενικός διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, παρέλαβε το πρώτο χρυσό βραβείο για λογαριασμό του Ομίλου
Διπλή χρυσή βράβευση του Ομίλου Ηρακλής

Για τα καινοτόμα προϊόντα και τη συμβολή στον κατασκευαστικό κλάδο

 

Για τα καινοτόμα προϊόντα και τη συνολική συνεισφορά του στον κατασκευαστικό κλάδο, καθώς και τις υψηλές επιδόσεις του σε θέματα Υγείας και Ασφάλειας στο εργασιακό περιβάλλον διακρίθηκε ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου Lafarge Holcim, μέσα από τη διπλή βράβευσή του στον θεσμό των Manufacturing Excellence Awards 2019. Τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο – Δομικά προϊόντα», καθώς και με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εργασία, ασφάλεια και περιβάλλον - Υγιεινή και ασφάλεια εργαζομένων».

Ειδικότερα, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει 7 διαφορετικά είδη τσιμέντου, σκυρόδεμα, πορομπετόν, κλίνκερ, αδρανή υλικά, βιομηχανικά ορυκτά και στερεά καύσιμα, απέσπασε το χρυσό βραβείο Αριστείας στον βιομηχανικό κλάδο για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και την ανάπτυξη σύγχρονων καναλιών αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πελάτες και συνεργάτες του. Με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του και το ευέλικτο δίκτυο μεταφοράς και διανομής, που έχει αναπτύξει, σήμερα ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει αξιόπιστες, καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε περισσότερες από 25 χώρες σε 5 ηπείρους.

Επιπρόσθετα, ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ απέσπασε χρυσό βραβείο για τη συνεχή ανάπτυξη νέων προγραμμάτων Υγείας και Ασφάλειας για όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες του. Επενδύοντας σταθερά και με συνέπεια σε δράσεις για την προσέγγιση του απώτερου στόχου, τα μηδενικά ατυχήματα, ο Ομιλος υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας. Πρόκειται για σύστημα ειδικά σχεδιασμένο, ώστε να υποστηρίζει ενεργά τον έλεγχο της επικινδυνότητας των δραστηριοτήτων του και να βελτιώνει διαχρονικά τις επιδόσεις τους.

Ο Δημήτρης Δήμου, γενικός διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ επισήμανε σχετικά: «Τα Manufacturing Excellence Awards είναι τα βραβεία, που αναδεικνύουν την αριστεία στον κλάδο της βιομηχανίας, γι’ αυτό και η βράβευσή μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Ο Ομιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, από την ίδρυσή του, έχει υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα λειτουργίας και ανάπτυξης, σε όλη την αλυσίδα των αξιών του. Επιδιώκουμε με συνέπεια να παράγουμε αξία για όλους, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους συνεργάτες και πελάτες μας, ενώ οι διακρίσεις αυτές αποτελούν την αναγνώριση της συλλογικής μας προσπάθειας».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
7
=