ΕΞΟΔΟΣ

Διάκριση για το Νovel ανάμεσα σε 84.000 επιχειρήσεις

διάκριση-για-το-νovel-ανάμεσα-σε-84-000-επιχειρ-337297

Τα εύσημα στο γνωστό coffee bar του Βόλου στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Αετοί της γαστρονομίας»

Μεγάλη πανελλήνια διάκριση απέσπασε το Novel coffee bar, το οποίο έλαβε τα εύσημα των πελατών για την υψηλή ποιότητα γεύσεων και υπηρεσιών, που το κατατάσσουν στα κορυφαία του Βόλου, αλλά και ευρύτερα.

Συγκεκριμένα το Novel έλαβε τιμητική διάκριση από τις αξιολογήσεις των πελατών στον μεγάλο διαγωνισμό, που συμμετείχαν 84.000 επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Η νέα διάκριση που καταγράφηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Αετοί της γαστρονομίας 2019», έχει ιδιαίτερη έμφαση, διότι προέκυψε από αξιολογήσεις πελατών, οι οποίοι βαθμολόγησαν το Novel coffee bar, κατατάσσοντάς το στα…πεντάστερα του χώρου.

Ο ιδιοκτήτης του Novel Γιώργος Καλλέργης ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι η συγκεκριμένη διάκριση είναι πολύ σημαντική και αποτελεί επιβεβαίωση, δικαίωση και επιβράβευση των προσπαθειών εννέα ετών.

Το γνωστό coffee bar του Βόλου υιοθετεί το καλύτερο σε όλες τις επιλογές και τις υπηρεσίες του, χρησιμοποιεί πιστοποιημένα, βιολογικά προϊόντα και στο επιλεγμένο μενού, που υπογράφεται από σεφ, η υψηλή ποιότητα αποτελεί σήμα κατατεθέν.

Τα ενθουσιώδη σχόλια των πελατών καταγράφονται ως η φυσική συνέχεια και συνέπεια των διαρκών προσπαθειών για το καλύτερο, προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά ο πήχης των υπηρεσιών, που περικλείουν όλη τη γκάμα των γευστικών προϊόντων που προσφέρει στο κοινό.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου