Την Ανοιξη σε λειτουργία ο στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-14, 13:31:29
Την Ανοιξη σε λειτουργία ο στεφανιογράφος στο Νοσοκομείο Βόλου

Yπογράφηκε σήμερα με την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση του νέου αιμοδυναμικού εργαστηρίου με τον στεφανιογράφο στο Νοσοκομείο Βόλου. Το έργο είναι προϋπολογισμού 650.000 εκατ. ευρώ.

Το έργο αφορά στην προμήθεια   και εγκατάσταση πλήρους Στεφανιογραφικού συγκροτήματος, αίθουσα ελέγχου, σύστημα παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων, οθόνες, τράπεζα εξέτασης, χώρο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του συστήματος και χώρο υποδοχής και προετοιμασίας ασθενούς και ιατρών. Η συγκεκριμένη προμήθεια θα συμπληρωθεί (με την υλοποίηση επαναληπτικού διαγωνισμού) και με το δεύτερο υποέργο της πράξης που είναι η ακτινοδιαπερατή, επεμβατική τράπεζα για τοποθέτηση βηματοδοτών ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και λειτουργία πλήρους αιμοδυναμικού εργαστηρίου.

Την ικανοποίησή τους για την υπογραφή της σύμβασης εξέφρασαν ο απερχόμενος διοικητής του ΓΝΒ Ματθαίος Δραμητινός και ο αναπληρωτής διοικητής Χαρ. Αποστολίδης, ενώ όπως ανακοινώθηκε υπεύθυνος για τη λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Βόλου θα  είναι ο διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής του Αχιλλοπουλείου Αλ. Δούρας.

Ο κ. Δούρας σε δηλώσεις του εκτίμησε πως σε πλήρη λειτουργία το αιμοδυναμικό εργαστήριο θα τεθεί την άνοιξη και αφού προηγουμένως ενισχυθεί με το απαραίτητο ιατρικό προσωπικό.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
4
=