Παραμένει στον Βόλο η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-12, 14:30:03
Παραμένει στον Βόλο η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο 

Δεν υπάρχει καμία σκέψη για μετεγκατάσταση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο σε άλλη περιοχή. Τη συγκεκριμένη διαβεβαίωση παρείχε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος σε συνομιλία που είχε στη Βουλή με τον βουλευτή Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μπουκώρο. Η δήλωση αυτή του ΥΠ.ΕΘ.Α. βάζει τέλος στου ψιθύρους και στα δημοσιεύματα ορισμένων μέσων ενημέρωσης της Αθήνας τον τελευταίο καιρό.

Επιπλέον, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, απευθυνόμενος στον βουλευτή Μαγνησίας, επεσήμανε ότι η έλευση σημαντικής δύναμης στελεχών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, στο πλαίσιο αναβάθμισης της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών, στη βάση ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου, πρόκειται να αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Μετά και τη νέα διαβεβαίωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο βουλευτής Μαγνησίας έκανε το εξής σχόλιο: «Στη Μαγνησία δεν μπορεί παρά να είμαστε ικανοποιημένοι από τη διαβεβαίωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την παραμονή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στον Βόλο. Εκ των πραγμάτων, αποδεικνύεται ότι όσοι επιχειρούσαν την απομάκρυνση των πεζοναυτών από τον Βόλο μόνο προσχηματικά επικαλούνταν επιχειρησιακούς λόγους. Τέλος, δεν μπορεί παρά να αισθάνονται δικαιωμένοι όσοι πραγματικά νοιάστηκαν για την παραμονή της ταξιαρχίας στον Βόλο, χωρίς να παρακολουθούν άβουλοι τις εξελίξεις που είχαν δρομολογηθεί».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=