ΑΛΜΥΡΟΣ

Τιμούν τη μνήμη του Λαυρέντη Mαχαιρίτσα στον Πτελεό

τιμούν-τη-μνήμη-του-λαυρέντη-mαχαιρίτσ-341850

Συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν φίλοι του αξέχαστου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για να τιμήσουν την μνήμη του εμβληματικού δημιουργού, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τη θριαμβευτική συναυλία στον Βόλο.

Παλιοί και αγαπημένοι φίλοι του θα τελέσουν μνημόσυνο αύριο Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πτελεού, με αφορμή τη συμπλήρωση σαράντα ημερών από τον θάνατό του.

Οι παλιοί και αγαπημένοι φίλοι του Λαυρέντη θέλησαν με αυτό τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του, υπογραμμίζοντας παράλληλα τους ακατάλυτους δεσμούς που τον συνέδεσαν με την περιοχή του Πτελεού, όπου διατηρούσε σπίτι.

Στην αγαπημένη περιοχή, που περνούσε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές στην παιδική του ηλικία, αλλά και αργότερα, στην περιοχή που αγάπησε με όλη του την καρδιά και άφησε την τελευταία του πνοή, θα τελεστεί μνημόσυνο από φίλους και παλιούς συμμαθητές, οι οποίοι εκφράζουν με αυτό τον τρόπο την οδύνη τους για τον αδόκητο χαμό του κοσμαγάπητου καλλιτέχνη, που σφράγισε ανεξίτηλα χιλιάδες ψυχές με τα τραγούδια του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου