ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση γονέων μαθητών του 5ου Γυμνασίου Βόλου

συνάντηση-γονέων-μαθητών-του-5ου-γυμνα-341867

Οι γονείς κλήθηκαν να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στα προγράμματα Erasmus+

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η πρώτη συνάντηση γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 5ου Γυμνασίου Βόλου.

Στο πρώτο μέρος, η διευθύντρια του σχολείου κ. Γαρυφάλλου, αφού καλωσόρισε τους γονείς, έκανε εκτενή αναφορά στη συνεργασία του σχολείου με αντίστοιχα του εξωτερικού, μέσω των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Τόνισε ότι η συμμετοχή των μαθητών σε τέτοιες δράσεις είναι πολύ σημαντική, διότι δεν αποτελούν απλά μόνο εκδρομή, αλλά μέσα από τη συνεργασία με τους μαθητές άλλων σχολείων εμπλουτίζονται οι εμπειρίες και οι δεξιότητές τους. Η κ. Γαρυφάλλου ανέφερε επίσης ότι το σχολείο υλοποιεί την τρέχουσα σχολική χρονιά πέντε προγράμματα συνεργασίας Erasmus+ και κάλεσε τους γονείς να ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτά.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε η κ. Αβαγιαννού, πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, η οποία, αφού καλωσόρισε με τη σειρά της τους γονείς, έκανε αναφορά στις δράσεις του συλλόγου την προηγούμενη σχολική χρονιά, τονίζοντας ότι έχει μεγάλη σημασία η ενεργή συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη διενέργεια εκλογών για τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου