ΤΟΠΙΚΑ

103 κλήσεις από τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου σε λίγες ώρες

103-κλήσεις-από-τη-δημοτική-αστυνομία-βό-343111

Συνεχίστηκε και χθες η εξόρμηση εκκαθάρισης των δρόμων από μικτά κλιμάκια δημοτικής και ελληνικής αστυνομίας

Εκατόν τρεις κλήσεις σε λίγες μόνο ώρες και μόνο από τη δημοτική αστυνομία βεβαιώθηκαν προχθές στο πλαίσιο της πρώτης συντονισμένης εξόρμησης ελληνικής και δημοτικής αστυνομίας στο κέντρο του Βόλου για την εκκαθάριση των δρόμων από τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα. Στην κοινή εξόρμηση που έγινε παρουσία και του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, εκτός από τα πρόστιμα της δημοτικής αστυνομίας, βεβαιώθηκαν επίσης κλήσεις και έγινε αφαίρεση πινακίδων από αστυνομικούς της Α.Δ. Μαγνησίας.

Και χθες μικτά κλιμάκια ελληνικής και δημοτικής αστυνομίας «όργωσαν» το κέντρο του Βόλου.

Οι εξορμήσεις έγιναν στις τέσσερις κεντρικές οδούς, Ιάσονος, Δημητριάδος, Κ. Καρτάλη και Ιωλκού. Οδηγοί που είχαν σταθμεύσει παράνομα τα αυτοκίνητά τους βρήκαν μαζικά στα παρμπρίζ τα ροζ αντίγραφα των κλήσεων που κυμαίνονται από 20 έως 40 ευρώ για παράνομη στάθμευση και 200 ευρώ για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων εκτός ωραρίου.

Οι επιχειρήσεις θα συνεχίζονται σε καθημερινή βάση όπως σημείωσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τη δημοτική αστυνομία, Τραιντάφυλλος Γκογκινούδης. «Θα πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους ότι δεν παρκάρουμε παράνομα γιατί δημιουργούμε προβλήματα στην κυκλοφορία στο κέντρο. Στόχος μας είναι να είναι οι κεντρικές οδοί καθαροί για να διευκολύνονται οι πολλοί κι όχι για να εξυπηρετούνται οι ίδιοι», σημείωσε ο κ. Γκογκινούδης, ζητώντας τη συμμόρφωση των οδηγών.

Σημειώνεται ότι πρόστιμα βεβαιώθηκαν και για παράνομη κατάληψη πεζοδρομίου είτε από τραπεζοκαθίσματα είτε από οικοδομικά υλικά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου