ΤΟΠΙΚΑ

Σύννεφο απειλών σε κάθε πτυχή της ζωής»

σύννεφο-απειλών-σε-κάθε-πτυχή-της-ζωής-343198

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία στηρίζει την οργάνωση κινήματος αγώνων

«Ούτε 6 μήνες δεν έχουν περάσει από τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου και οι βασικές κατευθύνσεις της αστικής πολιτικής δημιουργούν ένα σύννεφο απειλών για κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής στην περιοχή μας».

Τα παραπάνω επισήμανε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία», Στάθης Ντούρος.

Ο κ. Ντούρος τόνισε ότι «η καύση σκουπιδιών συνεχίζεται με πολλαπλασιαζόμενους ρυθμούς, οι κατασκευαστικοί όμιλοι επιχειρούν να αρχίσουν τα έργα για εγκατάσταση ανεμονεννητριών στα Άγραφα, ενώ η επέκταση των αμερικανικών βάσεων των ΗΠΑ σε όλη την επικράτεια σηματοδοτεί την γενική πολεμική προετοιμασία των δυνάμεων του κεφαλαίου».

Ο ίδιος εξαπέλυσε επίθεση στην περιφερειακή αρχή ότι «στο κλίμα βαθύτερης συσχέτισης τοπικής διοίκησης και επιχειρηματικών συμφερόντων που θεμελίωσε ο “Κλεισθένης”, αντιγράφει και συμπληρώνει την τακτική της “τσάμπα μαγκιάς” που εισήγαγε η δημοτική αρχή του Βόλου προκειμένου να αποκοιμίσει τις κοινωνικές αντιδράσεις».

Τέλος, δήλωσε, ότι η παράταξή του θα είναι παρούσα στην «οργάνωση των αγώνων και τη δημιουργία ενός αποφασιστικού νικηφόρου κινήματος» και παρουσίασε τη δράση του επόμενου διαστήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου