ΤΟΠΙΚΑ

Ετήσιο μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής

ετήσιο-μοριοδοτούμενο-σεμινάριο-ειδ-344431

Από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης σε συνεργασία με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Πανεπιστήμιου Αιγαίου

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Πανεπιστημίου Αιγαίου, προσφέρει Online Εξ Αποστάσεως μοριοδοτούμενο επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ειδική Αγωγή: Συμβουλευτική και επαγγελματικός προσανατολισμός ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή/ και αναπηρίες», διάρκειας 440 ωρών, του οποίου η επιτυχής παρακολούθηση και ολοκλήρωση, οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης εγκεκριμένου από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τρόπος Παρακολούθησης

Το πρόγραμμα υλοποιείται πλήρως μέσω Online Εξ Αποστάσεως Ασύγχρονης Εκπαίδευσης (e–Learning) και βάσει των αρχών της Δια Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

  • ΔΕΝ έχει υποχρεωτικές παρακολουθήσεις
  • ΔΕΝ έχει εξετάσεις

Μοριοδότηση

Το πρόγραμμα μπορεί να αξιοποιηθεί σε οποιαδήποτε προκήρυξη της οποίας τα κριτήρια αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά του προγράμματος.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά/δεσμευτικά, στην παρούσα φάση οι συμμετέχοντες του προγράμματος θα μπορούσαν με βάση το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης να λάβουν:

→ Ένταξη στον επικουρικό πίνακα Ειδικής Αγωγής ωρομίσθιων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών

→ 2 Μόρια στο σύστημα διορισμών εκπαιδευτικών (Α.Σ.Ε.Π. – αναπληρωτές υποψήφιοι)

→ 10 Μόρια για διορισμούς εκπαιδευτικών Τ.Ε. και Δ.Ε.

→ 0,5 Μόρια στη διαδικασία επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, Διευθυντών & Υποδιευθυντών

→ 2 Μόριαστη διαδικασία επιλογής ωρομισθίων εκπαιδευτών στα Δημόσια ΙΕΚ & Δ. ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής & στις Δημόσιες Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΣΕΚ)

→ 2 Μόρια στη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτών ενηλίκων, των Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Σ.Ε.Κ.), των Πειραματικών Σχολών Επαγγελματικής Κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) & των ΕΠΑΣ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ.

→ Προσμετράται για προσλήψεις σε Δήμους, ΜΚΟ και συναφείς δομές στην εκπαίδευση ατόμων με αναπηρία.

Για περισσότερες πληροφορίες – εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε: ΒΟΛΟΣ: Αντωνοπούλου 127, 1ος όροφος, 2421102088 & 2421028746, email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου