ΤΟΠΙΚΑ

Ενθουσιώδη σχόλια για τον Βολιώτη Αργύρη Πανταζάρα στο «Κόκκινο ποτάμι»

ενθουσιώδη-σχόλια-για-τον-βολιώτη-αργ-346719

Σάρωσε με το καλησπέρα η επική δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παραληρούν για την ερμηνεία του Βολιώτη Αργύρη Πανταζάρα και των πρωταγωνιστών της σειράς. Το «Κόκκινο ποτάμι» έκανε πρεμιέρα προχθές το βράδυ στο Open, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης, με τον μέσο όρο για το γενικό σύνολο να αγγίζει το 29,8% και στο νεανικό κοινό το 31,6%, αντίστοιχα.

Το τηλεοπτικό κοινό αποθέωσε τη νέα σειρά του Open, μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης με φόντο τη σκληρή εποχή που χάραξε τη μνήμη και τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων του Πόντου, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η σειρά του Open «Το Κόκκινο ποτάμι», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, είχε θερμή υποδοχή στο Twitter τόσο πριν όσο και μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών είναι εξαιρετικές, αλλά οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχώρισαν τον Αργύρη Πανταζάρα, τον Ιωάννη Παπαζήση και την Αναστασία Παντούση, ενώ θετικά σχολιάστηκαν η Τάνια Τρύπη και ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Οπως σημειώνουν χαρακτηριστικά χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Συγκλονιστικός Αργύρης Πανταζάρας μπράβο σε όσους τον έπεισαν να κάνει τηλεόραση», ενώ σε άλλο διαδικτυακό μήνυμα υπογραμμίζεται: «Πανταζάρα εύγε αγόρι μου που δεν χαράμισες το ταλέντο σου σε άσκοπες τηλεοπτικές σειρές παρ’ όλο που μετά το βραβείο έγινε κακώς χαμός μαζί σου. Αξιζε τόσο πολύ να σε δούμε σε κάτι τόσο δυνατό».

Αλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γράφει σε ανάρτηση στο Twitter: «Και μετά τον Κωνσταντίνου και τον Αθανασόπουλο που τρένταραν κι έχουν γίνει θέμα παντού, ήρθε η ώρα του Πανταζάρα! Ετσι, μπράβο! Να γίνονται ευρέως γνωστά τα νέα ταλέντα! Και να πηγαίνει ο κόσμος και στο θέατρο!».

Ο Αργύρης Πανταζάρας, που υποδύεται τον Θέμη Παυλίδη στη σειρά, συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στην επική σειρά που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης, και όπως όλα δείχνουν θα έχει ανάλογη συνέχεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου