ΤΟΠΙΚΑ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ο-παναγιώτης-γιαννάκης-επίτιμος-διδά-346793

Αύριο η τελετή αναγόρευσης στο ΤΕΦΑΑ στα Τρίκαλα

Στην οικογένεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μπαίνει ο πιο αγαπητός ίσως Ελληνας μπασκετμπολίστας, καταξιωμένος αθλητής και προπονητής. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρόκειται να αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΦΑΑ μετά από πρόταση καθηγητών του τμήματος, που είδαν στο πρόσωπό του και στην επαγγελματική πορεία του να μετουσιώνονται οι στόχοι του τμήματος.

Η τελετή αναγόρευσης πρόκειται να γίνει αύριο Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και Διαιτολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Ωστόσο, ο Π. Γιαννάκης δεν θα είναι η μοναδική προσωπικότητα, που θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας. Αντίστοιχο τίτλο θα λάβει και η καθηγήτρια Joan Duda, που διέπρεψε στην επιστήμη.

Η Joan L. Duda είναι καθηγήτρια Ψυχολογίας του Αθλητισμού και Ασκησης στη Σχολή Επιστημών Αθλητισμού, Ασκησης και Αποκατάστασης στο Πανεπιστήμιο του Birmingham στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι από τις πιο αναφερόμενες βιβλιογραφικά ερευνήτριες στις αθλητικές επιστήμες, με περισσότερες από 32.000 παραπομπές

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου