ΤΟΠΙΚΑ

Βρέθηκε πτώμα 43χρονης γυμνάστριας στις Πλάκες Αναύρου

βρέθηκε-πτώμα-43χρονης-γυμνάστριας-στι-851206

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στο Λιμεναρχείο Βόλου, όταν κολυμβητές στην ακτή «Πλάκες» στον Άναυρο εντόπισαν το πτώμα μιας 42χρονης γυναίκας, καθηγήτριας φυσικής αγωγής στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.
Η γυναίκα βρέθηκε γονατισμένη και με το κεφάλι της μέσα στην θάλασσα, στάση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τις αιτίες θανάτου της. Οι λιμενικές αρχές του Βόλου ειδοποίησαν την ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας, κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία πραγματοποίησε εξέταση του χώρου, χωρίς όμως να προκύψουν κάποια στοιχεία. Από την μακροσκοπική εξέταση που ακολούθησε στη σωρό της 42χρονης γυναίκας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, δεν εντοπίστηκαν τραύματα ή αμυχές που να προσδιορίζουν τα χαρακτηριστικά πάλης.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται να απομακρύνεται στο ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο η νεκροψία – νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 42χρονης. Παράλληλα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου διεξάγεται προανάκριση για το θλιβερό συμβάν.
Η κηδεία της 42χρονης θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου