ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση του Κ. Μαραβέγια με το Σύλλογο Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας

συνάντηση-του-κ-μαραβέγια-με-το-σύλλογ-349694

Σε συνέχεια συναντήσεων που πραγματοποιεί ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας στο πλαίσιο της ενημέρωσής του σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομάδες πολιτών, συναντήθηκε την Πέμπτη 03/10/2019 με το Δ.Σ. του Συλλόγου Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας.

Τα μέλη του συλλόγου επεσήμαναν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και εξέφρασαν την επιθυμία τους στο Βουλευτή να συμβάλει για την άμεση επίλυσή τους. Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού ανέφεραν ότι υπάρχει έλλειψη ιατρικού δυναμικού και τόνισαν την ανάγκη συντήρησης της Μονάδας για την άψογη λειτουργία της.

Επίσης, αναφέρθηκαν στην έλλειψη κλινών και αναλώσιμων υλικών, τονίζοντας τη σοβαρότητα του ζητήματος, αφού η συγκεκριμένη κατάσταση δεν επηρεάζει μόνο τους ασθενείς αλλά και το υπάρχον ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τέλος, ετέθη το θέμα της πολιτικής των μεταμοσχεύσεων, στο οποίο κατά γενική ομολογία υστερούμε και ως κουλτούρα.

Ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ασθενείς, διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει τα μέγιστα για την επίλυση των προβλημάτων, επισημαίνοντας τη δέσμευση του αρμόδιου Υπουργού, ότι οι ελλείψεις ιδιαίτερα σε γιατρούς, θα καλύπτονται γρηγορότερα μέσα από τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου