ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινάει η Γιορτή Κρασιού

ξεκινάει-η-γιορτή-κρασιού-425285

Ανοίγει σήμερα ο κύκλος εκδηλώσεων που συνθέτουν την θεσμοθετημένη πλέον Γιορτή κρασιού της Νέας Αγχιάλου, η οποία είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους χιλιάδες επισκέπτες που σπεύδουν κάθε χρονιά. Η Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου και ο Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), σε συνεργασία με τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου ΔΗΜΗΤΡΑ, διοργανώνουν από αύριο 18 έως 21 Αυγούστου την Γιορτή Κρασιού 2011 σε έναν όμορφο χώρο στην παραλία της Νέας Αγχιάλου,  υποσχόμενοι στους επισκέπτες ένα πλούσιο, όμορφο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα Πέμπτη 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη βραδιά που περιλαμβάνει τα εγκαίνια της Γιορτής με χαιρετισμούς των επισήμων, εμφάνιση του Χορευτικού Τμήματος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου καθώς και λαϊκή βραδιά με το συγκρότημα του Στάθη Θεοχαράκη. Στην παρουσίαση του προγράμματος θα είναι ο Γ. Μαστρογιάννης και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου ακολουθεί ο Ματθαίος Γιαννούλης σ’ ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα.
Το Σάββατο 20 Αυγούστου, η μοναδική Έλλη Κοκκίνου με τα παιδιά του GreekIdol, σ’ ένα ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα για όλο τον κόσμο.
Κυριακή 21 Αυγούστου ο Παναγιώτης Λάλεζας με την ορχήστρα του σε ένα δημοτικό ξεφάντωμα
Σε όλους τους επισκέπτες της Γιορτής, θα προσφερθεί δωρεάν παγωμένο κρασί από τον Αγροτικό Παραγωγικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ». Η είσοδος είναι ελεύθερη την πρώτη μέρα, την Παρασκευή και την Κυριακή η είσοδος είναι 5 ευρώ και το Σάββατο 10 ευρώ.  Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα πλούσιο, ευχάριστο και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με γλέντι μέχρι πρωίας και καλούν όλους τους δημότες να επισκεφτούν τη Γιορτή Κρασιού.
 
 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου