ΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντές και νέα μέλη αναζητεί η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

εθελοντές-και-νέα-μέλη-αναζητεί-η-ελλη-351524

Συνάντηση γνωριμίας στις 9 Οκτωβρίου στον Βόλο

Εθελοντές, αλλά και νέα μέλη για να στηρίξουν τις δράσεις τους και να συμβάλλουν στη διάδοση των κοινωνικών του μηνυμάτων αναζητεί το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η καμπάνια έχει σύνθημα «Εμαθες… σώθηκες» με το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας να καλεί τα μέλη του, παλαιά και νέα, αλλά και καινούργιους «εθελοντές» σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας το απόγευμα της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου στις 19.00 στο ξενοδοχείο Κυψέλη.

Το παράρτημα Βόλου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας δραστηριοποιείται και είναι ευρέως γνωστό στην κοινωνία του Βόλου επί σειρά ετών.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του τοπικού παραρτήματος είναι οι: Πρόεδρος Αποστολάκη Εβελιν, αντιπρόεδρος Ρουσογιάννης Σωτήρης, γραμματέας Παπαδημητρίου Αννα Μαρία, ταμίας Πίος Στέφανος και μέλη Πουλτσίδη Ελένη – Λιλυ, Ντόντος Ευάγγελος και Αθανασίου Ευάγγελος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον αντιπρόεδρο Σωτ. Ρουσογιάννη 6937041386 ή στο [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου