Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί για τη μαζική συμμετοχή στην απεργία και καταγγέλλει τους απεργοσπάστες

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-03, 20:21:32
Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε ευχαριστεί για τη μαζική συμμετοχή στην απεργία και καταγγέλλει τους απεργοσπάστες

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλα τα μέλη του, αλλά και τα μη μέλη που συμμετείχαν σύσσωμα στην απεργία της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2019, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων εναντίον νομοθετικών προβλέψεων που υπονομεύουν εργασιακά δικαιώματα και συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Οπως ειδικότερα αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ενωσης, «είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πάνω από το 95% των ΜΜΕ σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια, συμμετείχε στην απεργία κατανοώντας πλήρως ότι οι προωθούμενες αντεργατικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης, καταστρατηγούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στο όνομα ενός «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου που μόνο προς όφελός τους δεν είναι.

Οι ελάχιστες θλιβερές εξαιρέσεις ΜΜΕ (Νέος Αγών, Αλήθεια, Επικαιρότητα, Λαμιακός Τύπος Karditsa Live, The newspaper κ.α.) που προχώρησαν σε απεργοσπασία για να κερδίσουν εφήμερη αναγνωσιμότητα, ακροαματικότητα και λίγα κλικ παραπάνω, είναι άνευ σχολιασμού. Άλλωστε οι τοπικές κοινωνίες που ζούμε και εργαζόμαστε, γνωρίζουν άριστα το ρόλο του καθενός μας.

Θα τους υπενθυμίσουμε μόνο, ότι υπήρξαν και στο παρελθόν αντίστοιχα μεμονωμένα φαινόμενα, με άσχημη δυστυχώς κατάληξη αργότερα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=