ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης εντυπωσίασε στο The Voice

βολιώτης-εντυπωσίασε-στο-the-voice-352768

Ο 26χρονος Γιάννης Καρβέλης συμμετέχει με αξιώσεις στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό

Στην επόμενη φάση του τηλεοπτικού The Voice πέρασε ο Βολιώτης τραγουδιστής Γιάννης Καρβέλης, ερμηνεύοντας τη δημιουργία του Μάνου Ξυδούς «Εσύ εκεί». Ο 26χρονος Βολιώτης προσέλκυσε το ενδιαφέρον και των τεσσάρων κριτών, παίρνοντας το εισιτήριο της συμμετοχής στην επόμενη φάση του τηλεοπτικού μουσικού διαγωνισμού.

Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Στο βίντεο που προηγήθηκε της τηλεοπτικής του εμφάνισης τη Δευτέρα, ο Γιάννης Καρβέλης και ο επίσης συμμετέχων στον ίδιο διαγωνισμό, Μιχάλης Νικολάου, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, με φόντο το Κορδόνι και την παραλία του Βόλου.

Ο ταλαντούχος Βολιώτης, ο οποίος επέλεξε τελικά την Ελεονόρα Ζουγανέλη ως coach, εξέφρασε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα, ενώ υπογράμμισε ότι παραμένει άγνωστο το φιλικό πρόσωπο που «ευθύνεται» για τη συμμετοχή του στον μουσικό διαγωνισμό, που προβάλλεται από τον ΣΚΑΙ.

Λάτρης του ροκ και του έντεχνου, επιθυμεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και σε άλλα είδη μουσικής, ενώ επισημαίνει ότι έχει ως στόχο να συνεχίσει την μουσική του διαδρομή που ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, και περιλαμβάνει πολλές εμφανίσεις σε καταστήματα του Βόλου αλλά και ευρύτερα.

Δηλώνει «αυτοδίδακτος στην μουσική», παίζει κιθάρα και τραγουδάει, είναι πολύ αγαπητός σε όλους και νιώθει «πολύ χαρούμενος για την ανταπόκριση των κριτών», του Πάνου Μουζουράκη, του Σάκη Ρουβά, της Ελενας Παπαρίζου και της Ελεονόρας Ζουγανέλη.

Στο μεταξύ, η σελίδα του στο facebook έχει κατακλυστεί από συγχαρητήρια μηνύματα και θαυμαστικά σχόλια φίλων, που του εύχονται καλή επιτυχία στον μουσικό διαγωνισμό και καλή συνέχεια στην διαδρομή που θα τον οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου