Προετοιμασία για τη διοργάνωση του 1ου συνεδρίου μικρομεσαίων στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-10-03, 18:10:18
Προετοιμασία για τη διοργάνωση του 1ου συνεδρίου μικρομεσαίων στον Βόλο

Από τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΟΕΒΕΜ

 

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 1ου αναπτυξιακού συνεδρίου μικρομεσαίων επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί στο Valis Resort στην Αγριά στις 2 και 3 Νοεμβρίου από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα συνάντηση των Πρωτοβάθμιων Σωματείων της ΟΕΒΕΜ.

Σύμφωνα με την ΟΕΒΕΜ, παρευρισκόμενοι μέλη του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ και των Σωματείων συζήτησαν για το συνέδριο που πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά και μάλιστα με πρωτοβουλία της ΟΕΒΕ Μαγνησίας. Διάλογος αναπτύχθηκε αναφορικά με τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο διήμερο συνέδριο, στην καλύτερη δυνατή προβολή και οργάνωση που μπορεί να γίνει προκειμένου να επέλθει ένα άρτιο αποτέλεσμα που θα αποτελέσει μόνο την αρχή για τέτοιου επιπέδου διοργανώσεις. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας που θα προβάλλονται όλες οι επιχειρήσεις του Νομού που θα είναι μέλη των Πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Συζητήθηκαν επίσης, τα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να φέρει αυτή η συνάντηση και οι στόχοι που θα τεθούν προς όφελος των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Θεσσαλίας και Φθιώτιδας αλλά και τα γενικότερη οφέλη για τις περιοχές της Θεσσαλίας και της Φθιώτιδας.

Αντίστοιχες συναντήσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στη Λάρισα, παρουσία αντιπροσώπων και των πέντε συμμετεχουσών Ομοσπονδιών (Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας).

Επισημαίνεται ότι στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (συνεργασία, ανάπτυξη, προοπτική κ.τ.λ.). Θα συμμετάσχουν επίσης, εκπρόσωποι φορέων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών από όλη τη Θεσσαλία. Υπάρχει επίσης, δυνατότητα χορηγίας για ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και φορείς, οι οποίοι μπορούν να στηρίξουν αυτή τη δράση και παράλληλα να προβληθούν, επιλέγοντας μία εκ των τριών κατηγοριών επίσημοι χορηγοί 500,00€, χορηγοί 250,00€ και υποστηρικτές 150,00€. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 24210 – 32780 ή με το μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ (ταμίας) Φόβο Ιωάννη, σταθερό 24210 – 28084, κινητό 6974738199.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=