ΤΟΠΙΚΑ

Ζητούν πλήρωση των ακέφαλων Τμημάτων Διευθύνσεων της Περιφέρειας

ζητούν-πλήρωση-των-ακέφαλων-τμημάτων-354391

Παρέμβαση από τον Σύλλογο Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας

Την πλήρωση των θέσεων προϊσταμένων στα ακέφαλα τμήματα των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας ζητεί με παρέμβασή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Σε έγγραφό του ο Σύλλογος κάνει λόγω για αδικαιολόγητη απραγία στο θέμα της στελέχωσης των θέσεων, ενώ πρόκειται για ένα ζήτημα εύρυθμης λειτουργίας των Υπηρεσιών και ποιοτικής εξυπηρέτησης του πολίτη.

Τέλος, υπενθυμίζει την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία «δεν μπορεί να υφίσταται οργανική μονάδα στον δημόσιο τομέα, στην οποία δεν υπάρχει προϊστάμενος».

Επισημαίνεται ότι αυτή τη στιγμή είναι ακέφαλα εφτά τμήματα Διευθύνσεων. Σύμφωνα με τον Σύλλογο αυτά είναι τα τμήματα της Ταμειακής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Οικονομικού, της Προστασίας Ζώων της Υποδιεύθυνσης Κτηνιατρικής, του Τουρισμού – Πολιτισμού, του Αθλητισμού, της Περιβαλλοντικής Υγιεινής, του Ελέγχου Δόμησης και της Γραμματειακής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου