ΤΟΠΙΚΑ

Κάηκαν ολοσχερώς δύο αυτοκίνητα στον Κισσό!!!

κάηκαν-ολοσχερώς-δύο-αυτοκίνητα-στον-425655

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές δύο οικογένειες που ταξίδεψαν στον Κισσό του Πηλίου. Στις 5 περίπου χθες τα ξημερώματα αντιλήφθηκαν πως τα πολυτελή αυτοκίνητά τους είχαν γίνει παρανάλωμα του πυρός. Αμέσως στο σημείο έτρεξαν εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής αλλά κι ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο δεν κατόρθωσαν να προλάβουν τις φλόγες. Η φωτιά έκαψε ολοσχερώς και τα δύο Ι.Χ.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου
 
Αναστάτωση προκλήθηκε χθες τα ξημερώματα στην ήσυχη περιοχή του Κισσού. Δύο οικογένειες πραγματοποιούσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην περιοχή και είχαν καταλύσει σε συγκρότημα μεζονετών, ενώ τα πολυτελή αυτοκίνητά τους τα είχαν σταθμεύσει στο ιδιωτικό πάρκινγκ του συγκροτήματος.
 
Στις 5 περίπου θα ξημερώματα όλοι οι ένοικοι του συγκροτήματος πετάχτηκαν κυριολεκτικά στο πόδι. Έντονη μυρωδιά καμένου που αναδύονταν από το πάρκινγκ ανησύχησε τους πάντες. Έντρομοι έτρεξαν στο σημείο και είδαν τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα, μία BMW και ένα τζιπ Toyota, να έχουν γίνει παρανάλωμα του πυρός.
 
Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι ένοικοι μαζί με εθελοντές κατοίκους της περιοχής με λάστιχα και κουβάδες νερού προσπαθούσαν να κατασβέσουν τη φωτιά. Στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άτομα. Παρ’ όλη τη συντονισμένη ενέργεια τα δύο αυτοκίνητα κάηκαν ολοσχερώς.
 
Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Δεν μπορούσαν να εξηγήσουν ποιος σκέφτηκε να βάλει φωτιά στα αυτοκίνητά τους, μιας και ορισμένοι κάτοικοι υποστήριξαν πως άκουσαν περίεργους θορύβους στο πάρκινγκ των αυτοκινήτων.
 
Ιδιαιτέρως ανήσυχοι όμως ήταν και οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής, σημειώνοντας πως αυτές οι ενέργειες δυσφημούν την περιοχή και θα έπρεπε να υπήρχε αυξημένη αστυνόμευση, έτσι ώστε να εξαλειφθεί οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό.
 
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες να αποκλείεται ως αιτία πρόκλησης της φωτιάς και ο εμπρησμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου