ΤΟΠΙΚΑ

Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στα Παλαιά

σοβαρός-τραυματισμός-27χρονου-έξω-από-ν-355183

Eρευνες από την Αστυνομία για το τι ακριβώς συνέβη

Σοβαρός τραυματισμός 27χρονου Βολιώτη σε επεισόδιο, που σημειώθηκε προχθές Κυριακή τα ξημερώματα έξω από νυχτερινό κέντρο. Ο 27χρονος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όταν τον βρήκαν οι οικείοι του χωρίς αισθήσεις στο σπίτι προχθές το βράδυ και εισήχθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών ως θύμα ξυλοδαρμού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του 27χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εντοπίστηκε τραυματισμένος στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα που τον αναζήτησαν, καθώς δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και άμεσα υπήρξε ενημέρωση του ΕΚΑΒ για διακομιδή στο Νοσοκομείο.

Ο τραυματισμός σημειώθηκε έξω από νυχτερινό κέντρο στα Παλαιά Βόλου κατά τη διάρκεια έντονου τσακωμού.

Την Κυριακή τα ξημερώματα τρία άτομα φαίνεται να μάλωσαν έξω από γνωστό κλαμπ και εν μέσω έντονης διαφωνίας άρχισαν να σπρώχνονται, ενώ στο επεισόδιο ενεπλάκη και τέταρτο άτομο που πήγε να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς έγινε για ασήμαντη αφορμή, αλλά είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 27χρονου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας περιμένει τα αποτελέσματα των ερευνών και χθες δεν εξέδωσε ανακοίνωση.

Στο επεισόδιο έξω από κλαμπ σύμφωνα με την ίδιες πληροφορίες ενεπλάκησαν τέσσερα συνολικά άτομα όλοι νεαροί Βολιώτες ηλικίας από 27 έως 30 ετών. Οι τρεις αλληλομηνύθηκαν και συνελήφθησαν για απειλή και για σωματική βλάβη.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου