ΤΟΠΙΚΑ

Στη Σαγκάη θα ταξιδέψει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

στη-σαγκάη-θα-ταξιδέψει-η-περιφέρεια-θ-355824

Θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών

Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών China International Import Expo στη Σαγκάη από τις 6 έως 10 Νοεμβρίου 2019 θα έχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πρόκειται για μια έκθεση η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες, γιατί αποτελεί την υλοποίηση της πρωτοβουλίας του ίδιου του Προέδρου της Κίνας, ο οποίος και παρευρίσκεται στα εγκαίνια της έκθεσης την πρώτη ημέρα λειτουργίας της.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα έχει δικό της περίπτερο με τρόφιμα και ποτά και θα παρουσιάσει και τον πολιτισμό, τον τουρισμό και τα εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του εθνικού περιπτέρου, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας.

Σημειώνεται ότι στη φετινή διοργάνωση η Ελλάδα συμμετέχει με καθεστώς τιμώμενης χώρας. Εκεί θα παρευρεθούν υψηλά ιστάμενα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας, δεδομένου ότι η επισκεψιμότητα στην έκθεση, όπως προαναφέρθηκε, ήταν ιδιαίτερα υψηλή και η Κίνα αποτελεί μια από τις σημαντικές αγορές – στόχους για τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα .

Στο περίπτερο θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την προβολή οίνων και αποσταγμάτων και στο Εθνικό Περίπτερο θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής του νομού ως τουριστικό προορισμό.

Το ποσό της συμμετοχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Διεθνή Έκθεση China International Import Expo στη Σαγκάη από τις 6 έως 10 Νοεμβρίου 2019 ανέρχεται σε 20.000,00€ και αφορά την κατασκευή – διακόσμηση περιπτέρου, οργάνωση εκδηλώσεων, μεταφορά τουριστικού υλικού και προϊόντων καθώς και τα έξοδα μετακίνησης των συμμετεχόντων από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου