ΤΟΠΙΚΑ

Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Λιθουανία των εκπαιδευτικών του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας

εκπαιδευτικό-ταξίδι-στη-λιθουανία-τω-355867

Το τελευταίο ταξίδι Erasmus+ με τίτλο “Travelling project – a journey to future competences” πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του 4ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας. Είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους συνεργάτες τους στο Jurbarkas της Λιθουανίας, επισκέφτηκαν νηπιαγωγεία, βιβλιοθήκες, μουσεία, κάστρα, γνώρισαν το εκπαιδευτικό τους σύστημα, αλλά γνώρισαν την κουλτούρα τους.

Σε αυτή τη συνάντηση η Βουλγαρία έδωσε το βιβλίο από τη συμμετοχή τον Μάρτιο στο διεθνές συνέδριο για τη Δημοκρατία στο νηπιαγωγείο και η Πολωνία ως διοργανώτρια χώρα έδωσε τα βιβλία που εξέδωσε με τα σχέδια μαθήματος και τη μεθοδολογία του έργου όπου καταγράφονται ως οι συγγραφείς των βιβλίων οι εκπαιδευτικοί του 4ου νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας.

Η Λιθουανία παρουσίασε τα αποτελέσματα από την έρευνα που είχε όλη η ομάδα ξεκινήσει το 2017 με σχήματα και χρώματα για τη γλωσσική ικανότητα των μαθητών μας, ενώ επίσης όλοι μαζί συμμετείχαν σε εργαστήριο για τη φιλοσοφία του Kneipp για την προβολή της υγείας μέσα από το νερό, την κίνηση, το φαγητό, τα βότανα, την εσωτερική ηρεμία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου