ΤΟΠΙΚΑ

Ραντεβού για spinning με θέα το λιμάνι του Βόλου

ραντεβού-για-spinning-με-θέα-το-λιμάνι-του-βόλ-359227

Αύριο το πρώτο μεγάλο event, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας των Gym Way

Ραντεβού στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού του Βόλου για μια διαφορετική… ποδηλατάδα δίνουν τα γυμναστήρια Gym Way. Μπροστά από το γυμναστήριο του λιμανιού θα στηθούν 50 ποδήλατα indoor cycling προσκαλώντας τους Βολιώτες να κάνουν spinning, δοκιμάζοντας μία νέα μέθοδο εκγύμνασης με θέα τον Παγασητικό και υπό τους ήχους δυνατής μουσικής.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό event, με το οποίο ανοίγει η αυλαία των εκδηλώσεων των γυμναστηρίων Gym Way, που γιορτάζουν 30 χρόνια λειτουργίας στην πόλη.

Το event θα γίνει στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού του Βόλου αύριο Σάββατο 28/9 στις 18:30. «H ομάδα του GYM WAY σάς περιμένει για ένα ξέφρενο μάθημα ποδηλασίας 90 λεπτών γεμάτο διασκέδαση, μουσικάρες και φυσικά πολύ ιδρώτα! Να έχετε μαζί σας μία πετσέτα, ένα μπουκάλι νερό και φυσικά την καλύτερη διάθεσή σας», αναφέρεται στο ανοιχτό προσκλητήριο των Gym Way.

Το 90λεπτο θα γίνει σε δύο φάσεις των 45 λεπτών, από τις 6:30 έως τις 7:15 και από τις 7:15 έως τις 8 το βράδυ.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της νέας περιόδου. Στόχος είναι κάθε μήνα να γίνεται και μία διαφορετική αθλητική εκδήλωση, που θα είναι είτε δωρεάν για το κοινό, είτε θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Μέσα από τις δράσεις το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει νέους τρόπους εκγύμνασης και να γνωρίσει τα οφέλη της άσκησης, στα οποία η ομάδα τού Gym Way μυεί τους αθλούμενους με απόλυτο επαγγελματισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου