ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο το 1ο αναπτυξιακό συνέδριο μικρομεσαίων

στον-βόλο-το-1ο-αναπτυξιακό-συνέδριο-μι-359252

Με στόχο να επικεντρωθεί στην υποβολή προτάσεων που θα συμβάλλουν στον δημόσιο διάλογο για την ανάπτυξη, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Μαγνησίας διοργανώνει το διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου το 1ο αναπτυξιακό συνέδριο μικρομεσαίων επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος στον Βόλο.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Valis Resort στην Αγριά σε συνεργασία με τις Ομοσπονδίες Επαγγελματοβιοτεχνών της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας και της Φθιώτιδας.

Στην ατζέντα των εργασιών του συνεδρίου θα συμπεριληφθούν θέματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (συνεργασία, ανάπτυξη, προοπτική κ.τ.λ.) με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών από όλη τη Θεσσαλία.

Προσκεκλημένοι μεταξύ άλλων θα είναι τα Διοικητικά Συμβούλια των ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος, η ΓΣΕΒΕΕ, η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια, τα Επιμελητήρια των πέντε νομών, οι Δήμοι Κεντρικής Ελλάδος, η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, τα πρωτοβάθμια Σωματεία από τη Μαγνησία και όχι μόνο, καθώς επίσης κοινωνικοί και συνδικαλιστικοί φορείς.

Παράλληλα θα συμμετέχουν εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συνδικαλιστικών οργάνων από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γεγονός που όπως επισημαίνεται και σε σχετική ανακοίνωση της ΟΕΒΕΜ, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προβολής του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η οργανωτική επιτροπή της ΟΕΒΕΜ που έχει συσταθεί για την οργάνωση του συνεδρίου αναζητά χορηγούς – υποστηρικτές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον έως την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της ΟΕΒΕΜ στο 2421032780 ή με το μέλος του ΔΣ της ΟΕΒΕΜ (ταμίας) Φόβο Ιωάννη, σταθερό 2421028084, κινητό 6974738199.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου