Επιχείρηση για διακομιδή υπέρβαρου στο Νότιο Πήλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2019-09-25, 14:48:52
Επιχείρηση για διακομιδή υπέρβαρου στο Νότιο Πήλιο

Συντονισμένες ενέργειες από ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική για τη διακομιδή υπέρβαρου στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Στις 7.25 χθες το απόγευμα το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αργαλαστής δέχτηκε κλήση για βοήθεια, καθώς το πλήρωμα του ΕΚΑΒ χρειαζόταν συνδρομή για περιστατικό υπέρβαρου σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Στον τόπο έσπευσαν με δύο πυροσβεστικά οχήματα τέσσερις πυροσβέστες. Ο πολίτης που παρουσίασε αδιαθεσία και έχρηζε βοήθειας είναι βάρους 250 κιλών και για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο απαιτήθηκε να στηθεί επιχείρηση.

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβέστες και πλήρωμα του ΕΚΑΒ κατάφεραν να βάλουν τον υπέρβαρο στο ασθενοφόρο μία ώρα μετά στις 8.30.

Επισημαίνεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου είχε δεχθεί και πάλι κλήση για βοήθεια για το ίδιο άτομο, καθώς ο υπέρβαρος, που είναι μοναχικός, είχε εγκλωβιστεί στο κρεβάτι του που είχε σπάσει και χρειαζόταν βοήθεια για να σηκωθεί.

Ο μοναχικός υπέρβαρος εκτιμάται ότι χρήζει βοήθειας, καθώς λόγω του βάρους του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας και χρειάζεται να έχει συστηματική φροντίδα και περίθαλψη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
1
=