ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Αιχμές για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ διατύπωσαν οι «συναγωνιστές» της κ.Καπούλα

δήμος-βόλου-αιχμές-για-την-οικονομική-362678

Ανταπαντώντας στην επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου και προέδρου του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυς Καπούλα αναφορικά με όσα διαπιστώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ, από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με ενδιαφέρον διαβάσαμε πως η πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ στη Μαγνησία, Νάνσυ Καπούλα, διεκδικεί, με τα όσα η ίδια δημοσίως παραθέτει, τον τίτλο του νοικοκυροκόριτσου, φοβούμαστε ωστόσο ότι αν περιμένει να της τον απομείνουμε εμείς έκανε λάθος στον αποδέκτη.

Αιχμές και υπαινιγμούς για την οικονομική διαχείριση του ΤΕΕ δεν διατυπώσαμε, ούτε ισχυριστήκαμε, εμείς, αλλά οι «συμμαχητές» και «συναγωνιστές» της, με τους οποίους τον περασμένο Μάιο ήταν έτοιμοι να αλώσουν το Δήμο (με τα γνωστά πια σε όλους σπαρταριστά, ξεκαρδιστικά, αποτελέσματα) και που τώρα την «ξεφωνίζουν» σε κάθε ευκαιρία, είτε δημοσίως, είτε κατ’ ιδίαν.

Σε κάθε περίπτωση αν επί έξι χρόνια πρόεδρος του παραρτήματος του ΤΕΕ το μόνο που είναι σε θέση να κεράσει τον Δήμαρχο της πόλης είναι μια…καραμέλα δεν είναι και για να επαίρεται. Ας σφιχτεί λίγο ακόμη να κεράσει ένα…λουκουμάκι τον πατέρα της, μήπως και γλυκαθεί και επιστρέψει στην πολιτική δραστηριότητα, από την οποία έχει εξαφανισθεί μετά την εκλογική νίλα του Μαΐου. Η απουσία του είναι αισθητή…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου