ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά οι πτήσεις της Condor από Νέα Αγχίαλο

κανονικά-οι-πτήσεις-της-condor-από-νέα-αγχία-363149

Κανένα πρόβλημα με τις πτήσεις της εταιρείας Condor, που συνεργαζόταν με την Thomas Cook και πετά από τη Νέα Αγχίαλο για Μόναχο και Ντίσελντορφ και το αντίστροφο.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε με τον αερολιμενάρχη στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Κώστα Ευσταθίου, ο οποίος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, ενώ επισήμανε ότι «προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου». Ερωτηθείς για τις πιθανές επιπτώσεις στην τουριστική κίνηση του αεροδρομίου, ο κ. Ευσταθίου σημείωσε ότι «η εταιρεία έχει συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία Condor, η οποία εκτελεί τα δρομολόγιο Νέα Αγχίαλος – Μόναχο και Νέα Αγχίαλος – Ντίσελντορφ, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα για εμάς».

Την άποψή του κατέθεσε επίσης στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Κώστας Λεβέντης, στέλεχος του τουρισμού, ο οποίος ανέφερε ότι η πτώχευση της συγκεκριμένης εταιρείας επηρεάζει πάρα πολύ τα νησιά, με πρώτη τη Σκιάθο, βέβαια, αλλά και τη Σκόπελο», όπως είπε.

Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι «είναι λυπηρό το γεγονός, διότι εκείνος που αντιμετωπίζει το πρόβλημα είναι ο ξενοδόχος. Το σοβαρότερο είναι ότι πρέπει να αποφεύγουμε τις εξαρτήσεις από αγορές και από τουρ οπερέιτορς. Δεν έχει υπάρξει κεντρική πολιτική στις αεροπορικές εταιρείες για να δώσει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους και τους τουριστικούς πράκτορες να έχουν ελευθερία κινήσεων και επιλογής» σημείωσε.

Κλείνοντας, τόνισε ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει λύσεις, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα υπάρξει καθυστέρηση δύο τουλάχιστον ετών μέχρι να επανέλθει η αγορά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου